Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Mono Turizm Verimsiz Ve Vasat Bir Tur Deneyimi

29 Temmuz 2023 16:53

Mono Turizm ile büyük Avrupa turuna katıldım. Yaşadığım deneyim oldukça kötüydü. Oda arkadaşımla anlaşamadığımda rehber o da değişikliğine izin vermedi (oda kendi odam değildi rica üzerine değiştirmiştim). Rehber ortak kullanım kurallarını belirtmedi. Bu sebeple oda içinde anlaşmazlıklar oldu (mesela gece geç saatte gelip ışığı açma ve gürültü yapma hakkı olduğunu düşündü) rehber tur boyunca rehberlik hizmeti vermedi. Kendiniz gezin öğrenin diyerek serbest bıraktı. Bu sebeple kaybolan ve para çaldıran arkadaşlarımız oldu. Tabi sürekli birilerini beklediğimiz için tur aksadı. Bilen bir kişi tarafından gezdirilmediğim için turdan istediğim verimi alamadım.

Üslubu çok kötüydü zaman zaman sesini yükseltiyordu sorulan sorulara cevap vermiyor veya ters cevap veriyordu.Bazı kişilerle fazla samimiyet kurdu ve biz de ilgilenemedi. Samimi olduğu kişilerle diğer kişiler arasında ayrımcılık yapıyordu. Samimi olduğu kişilerle oturup diğer gruplarda kişileri dedikodusunu yapacak kadar ileri gitti. O da anahtarı ile ilgili şahsi olarak bekletildim rehber bununla ilgili ayarlamayı da yapamadı.

Müze biletlerini önceden almamız istendi. Bunun üzerine bilet aldım fakat belirtilen tarihte gidilmedi için biletim yandı. 40 euro kadar zararım oldu.

İlknur
İlknur

Kesinlikle öyle Bu sene olan İtalya turu da çok perişan oldum yurt dışı turu bir de kesinlikle böyle olmamalı. Üslup hiç güzel değil grup dinamiği sağlamak yok. Programda yazan yerleri kendiniz gidin deniliyor eee ne anladık biz tur mantığından. Ayrıca diğer turlara göre de pahalı

Neslihan
Neslihan

Hocam... Bu yıl da biz söylediklerinizi yaşadık... Bize rehber (! ) görünümlü kişilerin söylediği şuydu;özür dileriz, dikkat ederiz... 1 yılda hiçbir şey değişmediğine göre yapılan şey sadece göz boyamaya çalışmak belli ki... Tabi ki ben ve birkaç arkadaşım bu tongaya düşmedik... Yetkili mercilere şikayetlerimiz olacak elbette... Bir daha tövbe

Şerife
Şerife

İnsanların parasını alıp rezil ediyorlar. Neler yaşadık o turda. Gelmiş geçmiş olsun hocam ama bence de şikayet edilmeli ki başkalarının canı yanmasın

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Eş Dost Turizm İtalya Turu Memnuniyetsizliği

30 Temmuz 2024 16:22
Bedia sonuçtan hiç memnun değil

Eş Dost Turizm İle İtalya Seyahati.

01 Ağustos 2024 00:10
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Tur Rehberi İle Yaşanan Sorunlar

Özlem