Ümit sonuçtan çok memnun

27 Ekim 2023 13:34
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Dün gece MoneyPay uygulamasına üye oldum ve kimlik bilgilerimi taradım. Sonrasında kredi kartımla para yükledim. Daha sonra hesabımı askıya aldılar. Müşteri temsilcisi kimlik bilgilerinizi ve kişisel bilgilerinizi mail olarak ileteceğinizi söyledi, yardımcı olacaklardı. Fakat sabah gönderdim, hala bir dönüş yok. Müşteri temsilcisi hala hesabınızın ne zaman açılacağını bilemiyoruz, açılsa bile 2 seviye doğrulama gerekiyor gibi şeyler söylüyor. Şu an resmen parayı kafalarına göre bloke ediyorlar. Kendi kredi kartımdan kendi hesabıma para yüklüyorum. Bu parayı gün içinde kullanmam gerekiyor. Acil dönüş bekliyorum. Sorunun çözülmesi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.

27 Ekim 2023 17:35 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Aktarmış olduğunuz bildiriminize istinaden iletişim’de kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden sizi aradık ancak ulaşamadık. Konu ile ilgili bilgi verebilmek için tarafınıza yeniden arama yapacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

27 Ekim 2023 19:22

Tarafıma yaptığınız arama çaldırıp kapatma şeklinde oldu ve sonrasında aynı numaraya yaptığım aramalar hiçbir şekilde açılmadı ve su an bu numaraya ulaşılamıyor. Müşteri temsilciniz ile biraz önce görüştüm hafta sonu çalışmadığınızı ve hafta içi 9 -5 arası çalıştığınızı iletti. Çalışma saatlerinizi temsilci mi yanlış biliyor siz mi bu işi ciddiye almıyorsunuz. Kimlik bilgilerimi telefon numaramı size tekrar ilettim ve yeni üye oldum. Bu neyin incelemesi. Benim parayı acil kullanmam gerek dedikçe siz sürekli farklı bir şey çıkartıyorsunuz. Tarafıma dönüş yapılmadığı takdirde görüşme kayıtlarıyla ve yazışma mailleriyle avukatımla hukuki süreci başlatacağım.

30 Ekim 2023 19:50

Tarafıma hala dönüş yapılmadı ve çağrı merkezinize 16 dakikadır ulaşamıyorum.

30 Ekim 2023 20:03
MoneyPay Hesap Blokesi Hakkında

20 dakikalık beklemeden sonra müşteri temsilcisine bağlandım ve telefonu yüzüme kapattı ses kayıtlarından bunu dinleyebilirsiniz. Görüşme detayını ekliyorum. Cidden şaka gibi firma.

31 Ekim 2023 14:45

31 Ekim 2023 15:07

Değerli Kullanıcımız, İletişim’de kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden sizi iki kez aradık ancak ulaşamadık. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

01 Kasım 2023 12:55

Teşekkürler

Samet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 00:13

23 Haziran 2023 14:10
Money Pay Hesap Askıya Alındı

23 Şubat 2024 13:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 21:39
Murat sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2025 00:23
Hesabım Askıya Alındı, Destek Alamıyorum!