Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 00:38

Mondi Cebeci Sultangazi şubesinden geçen hafta Lisbon koltuk takımı aldık. Peşin 45 bin lira verdim. Kurulumu yaptılar, tabii haliyle imza attık, kağıda gittiler. Bir baktık koltuğun alt tarafları sürtünme olmuş, köşelerde ses geliyor. Kol dayama yerlerinde çökme mevcut. Aynı gün video ile gittim, iade alın dedim, değişim yapacaklarını, iade alamayacaklarını söylediler. Daha sonra servis açacaklarını diyerek bizi bir güzel ikna edip evimize yolladılar. Video, resim hepsi tarihi ile duruyor. Tüketici heyetine başvurdum, peşinizi bırakmayacağım. Merdiven altı mağazalar bile malının arkasında duruyor.

14 Kasım 2024 00:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

14 Kasım 2024 00:42

Umarım bu konuda anlayışlı olurlar memnun kalmadığımız ürünü büyük bir firma duruşu sağlayarak iade alırlar. Saygılarımla

26 Kasım 2024 15:49

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

26 Kasım 2024 15:51

Aradılar şimdi iade alamayacaklarını şube ile görüşmemiz gerektiğini söylediler kalitesiz bir marka işte şube bunlara bunlar şubeye yönlendirip duruyorlar sıfır hizmet. Allah'a havale ediyorum hepinizi

Enver sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 11:59
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Lizbon Koltuk Takımında Kırık, Pamuklanma Ve Çökme Sorunları İle Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Ekim 2025 21:41
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2024 15:16

08 Mayıs 2024 10:23