Mondial Zone 180s Dijital Km Mekanizması

10 Mayıs 2024 03:16

Mondial markası, hem uygun fiyatlı hem de yedek parça bulunabilirliği ile tercih edilirken, çoğu motosiklet modelinin tüm parçaları mevcut iken Mondial Zone 180S modelinin parçalarının neden bulunamadığını anlamakta güçlük çekiyorum. İnsanı çileden çıkarıyorsunuz, gerçekten. Beş aydır bir dijital kilometre mekanizması arıyorum; kablosu koptu ve yenisini bulamıyorum. Kopan kablo yerlerine lehim yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Son çare olarak civi yerleştirdim ve çalıştırdım ancak düzgün çalışmıyor; kilometre saymasına rağmen hızımı yanlış gösteriyor. 40 km/s hızla giderken 120 km/s olarak gösteriyor. Yenisini takmak için Mondial servisine kadar birçok yeri aradım ama hiçbir yerde bulamadım. Mondial yetkililerinin bu duruma el atmalarını ve çözüm bulmalarını rica ediyorum. Eğer parça üretimini durduracaksanız, neden hala bu motosikletleri üretip satıyorsunuz? Bu durum insanları mağdur ediyor ve markanızın itibarını zedeliyor.

10 Mayıs 2024 08:06 (Şikayetten 4 saat sonra)
Ömer
Ömer
04 Eylül 2024 01:51

Beni arayıp bayiden özel stoklu kodla isteyebilirsiniz fabrika gönderiyor demişlerdi ama servis öyle bisi yok diyor beni tekrar arayabilir misiniz almam lazım

Rıza sonuçtan memnun değil

Mondial Motor Zone 180 S Yakıt Ve Hızı Yanlış Gösteriyor / Hiç Göstermiyor

11 Ağustos 2023 10:34

27 Aralık 2023 16:26
Yaşar sonuçtan çok memnun

04 Mart 2024 19:03
"Müşteri hizmetlerinden bir hanımefendi aradı ve bölge sorumlusuyla servisin irtibata geçmesini, stokta yokmuş gibi gözüken ama aslında olan parçayı tedarik edeceklerini söyledi. Bekliyoruz. İlgi için teşekkürler"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Zone S 180 Yedek Parça Sorunu

16 Eylül 2023 18:18