Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Yedek Parça Sorunu

04 Kasım 2023 11:38

26.10.2023 tarihinde aldığım Mondial turismo 50i markalı motorun far muhafaza takımı ve far çerçevesi kırıldığı için servise gittim fakat parçaları bulmak mümkün değil 1-2 ay sonraya sallıyor gerekçe olarak da fabrikada stok yok deniyor. Böyle bir saçmalık olamaz. O kadar motor satıyorsan yedek parçada bulundurmak zorundasınız. Benim gibi yüzlerce mağdur olduğunu gördüm. Gereğinin yapılmasını ve sorunumun çözülmesini istiyorum. Aksi halde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

23 Şubat 2024 10:40

Ekim 2023'te aldığım Mondial Turismo marka motorumun, aldıktan bir hafta sonra far çerçevesi ve far muhafazası kırıldı. Defalarca aramama rağmen, her seferinde parça yok yanıtını aldım. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 58. maddesi uyarınca; üretici veya ithalatçılar, ürettikleri veya ithal ettikleri mallar için Bakanlıkça belirlenen kullanım ömrü süresince, satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini sağlamak zorundadır. Benim gibi yüzlerce mağdur olduğunu görüyorum. Herkese, tüketici hakem heyetine başvurmanızı öneririm. Eğer parçayı tedarik edemezlerse, motorun yenisini vermek zorundalar. Ben sonuna kadar hakkımı arayacağım.

06 Kasım 2023 08:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
Muhammed
07 Kasım 2023 11:46

Uğur motordan geri dönüş aldım fakat bir çözüm olmadı. Far çerçevesi stokta far muhafaza için bekleyeceksiniz dendi fakat stokta var dedikleri far çerçevesıde yok maalesef. Stok gelse bile alamayacağımızı söylüyor servisteki arkadaşlar çünkü belli baslı servisler stoğun hepsini çekip daha pahalıya satıyormuş böyle bir iddaa var.

Muhammed
30 Kasım 2023 17:45

Böyle rezalet görmedim milletin uzaya gittiği bu devirde Mondial firması yedek parça temin edemiyor sıfır motor satmalı değil. Servis noktalarına bile cevap vermiyormuş Mondial firması biz müşteriler olarak nasıl ulaşalım. 1 kez ulaştım müşteri temsilcisine mail atın size stok var mı yok mu cevap verelim diye ona da dönmediler az kaldı aydına fabrikaya gideceğim elden alacağım. Bu arada Şunu da belirtmek istiyorum aradığım parçalar Uğur motorun sitesinde mevcut fakat satın alamıyoruz servise stokta dediğim zaman hayır bizim sistemde gözükmüyor diyor servis bence bunu bilerek yapıyor Uğur motor servislere topu atıyor yoksa adam stoktaki ürünü niye alıp takmasın

Mondial Turismo 50i Motorun Far Çerçevesi Bulunamıyor

25 Ekim 2023 10:58

28 Ağustos 2023 22:23
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Turismo 50i Sürekli Kırılan Far Muhafaza

27 Mayıs 2024 12:14