Mondial Servisi Arızamı Çözemiyor

30 Eylül 2023 00:0413.352

Motorumu 0 Virago 50 CC aldım. 500 kilometreye kadar herhangi bir sorunu yoktu. Rodaj bakımına götürdüm 500 km'de, ama götürmeden önce motor boğuluyordu. Stop edince 20-25 dakika beklemeden çalışmıyordu ve tek marşta asla çalışmıyordu. Rodaj bakımı ve o arıza için verdim, ama aldığımda arıza devam ediyordu. Başka yetkili servise götürdüm, beyninde arıza var dediler. Fabrikaya göndermemiz lazım dediler. Ben de o zaman 80'lik beyin olarak geri gelsin, hem 80 CC yaptırmış olurum dedim, beyin geldi. Takıldı, bu sefer yolda giderken elimi gazdan çektiğimde 0 hıza düşene kadar motor ışığı yanıyor. Bu süreçte gaz asla yemiyor, 0'a düşünce motor ışığı sönüyor, gaz yemeye başlıyor. Elimi tekrar gazdan çektiğimde yine aynısı devam ediyor. Motor 1000 km'de ve arızasını yetkili servis hala yapamadı. 2 haftadır motor serviste, bizim de başımıza ilk defa geliyor dediler. Bu sorunumu neden çözemiyorlar? 500 km serviste yattı, motor servise git gel git gel canıma tak etti.

2 Ekim 2023 15:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerindeeiCUQQD1G numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bize iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

5 Ekim 2023 00:14

Henüz geri dönüş olmadı

Akın
Akın
10 Kasım 2024 22:08

Aynı durum bende de var motor serviste motor sürekli gaz kesiyırdu düzelir dediler dahada çoğaldı gaz kesiyor arıza lambası yakıyor 0 a düşene kadar düzelmiyor sonra düzeliyır devam ediyorum gazdan elimi çektiğimde yine yapıyor motor serviste beyinde problem varmış fabrikaya gönderdiler beyni hala daha ses seda yok bu günün tarihi 10 Kasım 2024

Benzer Şikayeti Var
24 Ekim 2023 15:48

Aynı sorunu bende yaşıyorum yetkili serviste şu an sorunu bulamadık diyorlar sorununuzu bulabildiler mi yapıldı mı?

Mondial Virago Beyin Siparişi

29 Kasım 2023 17:1712.379

Ağustos ayında Mondial virago 50 CC motor aldım. 53 km ye geldiğinde motor arızası yanmaya başladı. Motor yolda gittiği ...

1 Destek

Tümünü Gör
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L125 Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo250 CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun

Mondial Nevada250 Kronik Sorun

Mondial Fuzion 125i Bitmeyen Sorunları

Mondial Fuzion125i Bitmeyen Sorunları

Serkan
Mondial Fuzion 125 Gaz Takılı Kalıyor!

Mondial Fuzion125 Gaz Takılı Kalıyor!

Okan

Öne ÇıkanKonular