Denizcan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Servisi Arızamı Çözemiyor

30 Eylül 2023 00:04

Motorumu 0 Virago 50 CC aldım. 500 kilometreye kadar herhangi bir sorunu yoktu. Rodaj bakımına götürdüm 500 km'de, ama götürmeden önce motor boğuluyordu. Stop edince 20-25 dakika beklemeden çalışmıyordu ve tek marşta asla çalışmıyordu. Rodaj bakımı ve o arıza için verdim, ama aldığımda arıza devam ediyordu. Başka yetkili servise götürdüm, beyninde arıza var dediler. Fabrikaya göndermemiz lazım dediler. Ben de o zaman 80'lik beyin olarak geri gelsin, hem 80 CC yaptırmış olurum dedim, beyin geldi. Takıldı, bu sefer yolda giderken elimi gazdan çektiğimde 0 hıza düşene kadar motor ışığı yanıyor. Bu süreçte gaz asla yemiyor, 0'a düşünce motor ışığı sönüyor, gaz yemeye başlıyor. Elimi tekrar gazdan çektiğimde yine aynısı devam ediyor. Motor 1000 km'de ve arızasını yetkili servis hala yapamadı. 2 haftadır motor serviste, bizim de başımıza ilk defa geliyor dediler. Bu sorunumu neden çözemiyorlar? 500 km serviste yattı, motor servise git gel git gel canıma tak etti.

02 Ekim 2023 15:34 (Şikayetten 2 gün sonra)
Denizcan
05 Ekim 2023 00:14

Henüz geri dönüş olmadı

Akın

Aynı durum bende de var motor serviste motor sürekli gaz kesiyırdu düzelir dediler dahada çoğaldı gaz kesiyor arıza lambası yakıyor 0 a düşene kadar düzelmiyor sonra düzeliyır devam ediyorum gazdan elimi çektiğimde yine yapıyor motor serviste beyinde problem varmış fabrikaya gönderdiler beyni hala daha ses seda yok bu günün tarihi 10 Kasım 2024

Burak

Aynı sorunu bende yaşıyorum yetkili serviste şu an sorunu bulamadık diyorlar sorununuzu bulabildiler mi yapıldı mı?

Mondial sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Turismo 50i Serviste Yapılan İşlem Sonrası Can Güvenliğim Yok!

07 Nisan 2024 17:36

29 Kasım 2023 17:17