Mondial Motor Ritmika 2019 Model Motosiklet Gaz Kelebeği Parçası Bulunamıyor

Mondial Motor Ritmika 2019 Model Motosiklet Gaz Kelebeği Parçası Bulunamıyor
21 Haziran 2023 20:14

Nasıl bir firma kardeşim motosiklet satıyorsunuz ama parça yok? Benim Ritmika 2019 model motosikletim var ama gaz kelebeği arızalı ve bir türlü parça bulamıyoruz. Başka firmalar 20 yaşındaki motosikletlerin parçalarını temin edebiliyorlar. Yazıklar olsun bu firmaya. Ben şimdi parça bulamadığım için motosikletimi hurdacıya çıkarmak zorunda kaldım.

10 Temmuz 2023 08:06

Ritmika 110 CC motosiklet im Gaz kelebeği sensörü bozuk piyasada bulunmuyor aramadığım servis kalmadı parça Yok motorum iki aydır yatıyor parça bulamasam motosiklet im çöp olacak Mondial mal satıyor arkasında durmuyor böyle giderse mahkemeye vereceğim ve tazminat davası açacağım yok öyle insanları mağdur etmek

06 Temmuz 2023 11:20

Ne biçim bu firma 2019 model Ritmika 110 motorum Gaz kelebeği bozuk parça Yok piyasada bu markada motosiklet almak paranı çöpe atmak demektir ya arkadaş mal satıyor parça satılmıyor ben şimdi parça yüzünde motosiklet timi trafikte men ettim şart olsun ki Mondial markasında bana bedava motosiklet verseler asla yanaşmam yazıklar olsun bu firmaya

22 Haziran 2023 13:18

Nasıl bir firma kardeşim motosiklet satıyorsunuz ama parça Yok benim Ritmika 2019 model motosiklet im var ama gaz kelebeği arızalı bir türlü parça bulamıyoruz başka firmalar 20 yaşındaki motosiklet lerin parçaları temin ediyorlar yazıklar olsun bu firmaya arkadaşlar sakı Mondial markasında motosiklet almayı yoksa aldığınız motosiklet elinizde kalır ilk ve son sahibi ölürsünüz benim gibi ben şimdi parça bulamadığım için motosiklet timi hurdaya çıkarmak zorunda kaldım

21 Haziran 2023 20:04

Nasıl bir firma kardeşim motosiklet satıyorsunuz ama parça Yok benim Ritmika 2019 model motosiklet im var ama gaz kelebeği arızalı bir türlü parça bulamıyoruz başka firmalar 20 yaşındaki motosiklet lerin parçaları temin ediyorlar yazıklar olsun bu firmaya arkadaşlar Mondial markasında motosiklet alınmaz yoksa aldığınız motosiklet elinizde kalır ilk ve son sahibi ölürsünüz benim gibi ben şimdi parça bulamadığım için motosiklet timi hurdaya çıkarmak zorunda kaldım

21 Haziran 2023 20:00

Nasıl bir firma kardeşim motosiklet satıyorsunuz ama parça Yok benim Ritmika 2019 model motosiklet im var ama gaz kelebeği arızalı bir türlü parça bulamıyoruz başka firmalar 20 yaşındaki motosiklet lerin parçaları temin ediyorlar yazıklar olsun bu firmaya arkadaşlar sakın Mondial markasında motosiklet almayın yoksa aldığınız motosiklet elinizde kalır ilk ve son sahibi ölürsünüz benim gibi ben şimdi parça bulamadığım için motosiklet timi hordaya çıkarmak zorunda kaldım

Ek
22 Haziran 2023 10:47 (Şikayetten 14 saat sonra)
06 Temmuz 2023 11:23

Ne yazık beni Aryan soran olmadı sorunumu çözülmedi

04 Haziran 2023 23:14

Yedek Parça Sıkıntısı Ve Servis İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

22 Nisan 2025 02:40
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Ritmica Gaz Kelebek Sensörü

20 Temmuz 2024 21:52
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mondial 2023 Model Motorda Parça Bulamama Sorunu

03 Eylül 2023 19:32