Birleşik Ödeme Hizmetleri Ve Elektronik Para A. Ş Hesaba Para Geldi

Birleşik Ödeme Hizmetleri Ve Elektronik Para A. Ş Hesaba Para Geldi
03 Temmuz 2023 11:30

Birleşik ödeme hizmetleri ve elektronik para a. Ş tarafından hesabıma 109 TL ve 43 TL tutarında 2 kez para girişi oldu. Göndericide fibabankanın da adı var. Hakkımda yapılacak işlemler için asla mesuliyet kabul etmiyorum. Bu para nereden geldi, neden geldi?

03 Temmuz 2023 17:59 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba Hilal Hanım Öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

03 Temmuz 2023 18:05

Merhaba Hilal Hanım Talebiniz incelenip sonuçlandırılması için ilgili departmanımıza yönlendirilmiştir. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz, Saygılarımızla.

05 Temmuz 2023 10:13

Merhaba Hilal Hanım, Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız ile görüşme sağladığınızı ve işlemleriniz hakkında bilgi verildiği görülmektedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Şerife
Şerife

Merhaba ben taksitimi ödedim ama hesapta ödenmemiş görünüyor ödeme ayın 20si ama ben erken ödedim 2taksidi ödedim ödenmemiş görünüyor yardımcı olursanız memnun olurum Şerife Atılmış

01 Eylül 2023 18:13

01 Eylül 2023 12:56