Tugce sonuçtan çok memnun

Modaselvim Faturasız Ürün Göndermişler

03 Kasım 2023 20:15

Modaselvim'den ferace aldım. Bugün teslim edildi. 3kasim 2023. Feracenin bir kolu diğerinden 1- 1.5 cm kısa. Ürünü iade edeceğim ama fatura iade formu göndermemişler. Çağrı hattını aradım bana WhatsApp hattının numarasını verdi yazıyorum cevap veren yok. Öğleden sonra 2de yazdım saat 8 oldu hala cevap yok. Faturasız ürün göndermişler mağdur oldum iade edemiyorum

09 Kasım 2023 17:02

Modaselvim den bir ürün aldım ürünün bir kolu diğerinden kısaydı. Kendilerine görsellerle ispatladim. Ve geri gönderdim ama kendilerinden kaynaklı sorun olmasına rağmen bana kargo ücretini kesip para iadesi gerçekleştireceklerini dair mesaj geldi. Arayıp bilgi istediğimde üründe herhangi bir sorun görülmemiştir denildi. Ürünün resimlerini ekliyorum el insaf benim kısa ölçtüğüm ürünü onlar nasıl normal kabul edebiliyor! Güvenilirliğini kaybeden bir site maalesef Modaselvim.

Tugce
04 Kasım 2023 13:19

Modaselvim tarafından arandım sorunum çözüldü. Teşekkürler...

11 Kasım 2023 13:47 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın Tuğçe Hanım, 11.11.2023 tarihinde tarafımızdan arandınız. Ancak ulaşamadık. Konu ile alakalı şikayetinizin çözülmesi adına tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Tüm soru , görüş ve önerileriniz için 0212 550 52 52 numaralı Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

11 Kasım 2023 14:20

Sayın Tuğçe Hanım, Tarafınızla yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Süreçle ilgili farklı bir aksiyon alınamamaktadır. Tüm soru , görüş ve önerileriniz için 0212 550 52 52 numaralı Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 20:50
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 20:15

İade Sürecinde Gecikme Ve Ücret İadesi Beklentisi