17 Eylül 2024 15:47

Modalife den aldığım Lexus oturma grubu takımı daha kullanalı 2 ay olmadan rengi yeşile döndü. Aldığım yeri her aradığımda birilerini gönderip baktıracaklarını söylediler. Bu şekilde bir sene geçti. Bu süreçte tayin olduğum için taşınmak zorunda kaldım. En son aradığımda taşındığınız için garanti kapsamından çıktı dediler. Kırık değil yırtık değil. Taşınmakla ne ilgisi var? Ve biz ürünleri alırken böyle bir durumdan bahsedilmedi. Gelip hemen kontrol etseydiniz madem diyorum yapacak bir şey yok diyorlar. Aldığıma alacağıma pişman oldum. İnsanlar kolay mı kazanıyor sanıyorsunuz parayı. Hakkımı helal etmiyorum. 1 senedir her gün dua ediyorum Rabbim buna sebep olanların, kulak tıkayanların hakkından gelsin.

17 Eylül 2024 15:56 (Şikayetten 9 dakika sonra)
25 Ekim 2024 18:21

Geçen haftalarda yetkili servis geldi baktı. Bu koltuk takımının kumaşında bu tarz yeşillenme hep oluyor dediler, çok şikayet aldıklarını belirttiler. Ürünün üretici tarafından kusurlu olduğunu kabul ettiler. Bugün ise (25.10.2024) Modalife'ı aradık, sonuç ne oldu dedik ve bize denilen şu: "koltuklar çamaşır suyu ile silindiği için yeşerdiği ve kullanıcı hatası olduğu." Allah aşkına soruyorum, kim koltuklarını çamaşır suyu ile siler? Bu nasıl iftira? Çamaşır suyu yeşertir mi? Sizden ürün aldığıma çok pişmanım. Hakkım zehir zıkkımm olsun.

Sevil
Sevil

Allah ne biliyorsa öyle yapsın benim yatak odası da bu şekilde oldu iki kere değiştirdiler ama yine aynı garantisi bittiği için yapmıyorlar ne yapacağım bilmiyorum

Damla

En iyisi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak.

Goncagül
Goncagül

Aynı marka aynı model koltuk takımı ve yemek takımı bizde var. Alalı 3 sene oldu ve birebir aynı yeşillenme koltuklarımızda var. Hiçbir şekilde çamaşır suyu vs değmedi. Misafir odasında pek kullanmadığımız oturmadığımız halde bu haldeyse günlük kullansak nasıl olurmuş acaba...

Canem sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 16:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 17:08
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 21:52

Modalife Kategorileri