Modafen Okullarında Olumsuz Öğretmen Davranışları

05 Ağustos 2024 15:49

Oğlum anaokulu ve ilkokulda Modafen okullarında öğretmenleri tarafından olumsuz davranışlara maruz kaldı. En başta güven yarattığı için yazdırdığımız okul, ticarethane mantığı ile yönetiliyor. Robot gibi çocuklar bekleniyor. Öğretmenler çocuğumun psikolojisini etkiledi, dışladı ve kötü davrandı. Bunu yönetime ve müdüre ilettiğimizde yapıcı hiçbir yanıt alamadık. Dönem sonunda bizi mağdur ettiler. Öğretmenlerin sınıf yönetimi denen şeyden haberi yok. Psikolojisinin yanı sıra akademik anlamda da hiçbir şey öğretilmemiş; okulların değerlendirmesine soktuğumuzda çocuğun geri kaldığını söylediler. Çocuğum o dönem aşırı baskı ve dışlamaya maruz kaldı. Örneğin, öğretmenleri herkesi alkışlıyor, oğlumu alkışlamıyor ya da herkesi oynatıp onun izlemesini istiyor. Çocuktan bahsederken tiksinir gibi bahsediyorlardı. Modafen bizi çok mağdur etti. Sonrasında çocuğun psikolojisini toparlamak bayağı zamanımızı aldı. Neyse ki yeni okulumuzda çok memnunuz ve mutluyuz. Müdür ve öğretmen nasıl olurmuş ders almalılar. Paranızla rezil eder.

Arzu
Arzu

Hangi öğretmenle hu sorunları yaşadınız acaba?

Murat
Murat

Merhaba, yeni okulunuz hangisidir?

Ceren
Ceren

Merhaba, Maslak bilfene yazdırdık. Bilfene uygun değil hayatta yazdırmam diyordum ama öğrendiklerim bakış alımı değiştirdi şu an orada çok mutluyuz. Gerçek anlamda eğitim veriyorlar, kişiye göre tavır yok yaklaşım çok adaletli ve ılımlı. Büyük fark var. Ödev çok veriliyor şehir efsanesi. Taşınmasaydım ielev, eyüpoğlu Burçak ya da yine Anadolu yakasındaki bilfenler düşüneceğim alternatifler olurdu.

Modafen Okullarında Yaşanan Sorunlar Ve Güvenlik Açıkları

25 Kasım 2024 12:10
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Mimar Sinan Eğitim Kurumları 8 Yaşındaki Çocuk Okuldan Kaçtı!

02 Ağustos 2024 12:32
Neslihan sonucu yetersiz buldu