Moda Aqua Park Yüzme Havuzu Soma Hijyen Ve Müşteri İle Konuşma Tarzı Çok Kötüydü

08 Temmuz 2023 09:56

Soma Moda Aqua parkına gittik öncelikle girişteki hanımefendi'nin konuşması tarzı aşağılayıcı bir şekilde derdimizi anlatmaya çalışıyorum dinlenmiyor. Oradaki antrenörler bizi daha iyi dinledi. Aquaparkta ders vermek de çok garip, bunu lisansı bir yüzücü olarak söylüyorum neyse. Tabii ki her havuzda bone takılabileceğini biliyorum. Hatta bone alıp içeri gittik ve hiç kimse takmıyordu. Bizde kimse takmıyor demek ki bone ile girilmeye gerek yok diye düşündük.

Daha sonra bizi uyarmaya geldiler. Biz de erkeklerin takmadığını ve çoğu kadın takmadığını bizim niye takmamız gerektiğini söyledik. Bizim saçlarımızın uzun olduğunu söylediler. Kaç yıllık profesyonel olarak yüzücülük yapıyorum, birçok havuzda birçok yerde yarışa katıldım, fakat böyle bir ayrımcılık görmedim.

Neyse kendisini uzun saçlı erkeklerin de olduğunu onların saçlarını topladığını bizim de saçlarımızı toplayarak girebileceğimizi söyledik. Fakat karşımızdaki hanımefendi bize bağırarak siz kızsınız, onlar erkek onlar tabii ki takmaz gibi bir sürü laf kullandı, bizi kız olduğumuz için resmen aşağıladı. Bizi kovdu ve şunu söylemek isterim ki hanımefendiye boneyi takabileceğimizi, fakat buradaki çoğu kişinin takmadığını söyledik.

Ayrıca işletmenin hijyeni sıfır giderler açık, içleri sigara izmariti dolu. Havuzun yanındaki giderler açık, bunun olması normalde imkansız çünkü direkt mikrop havuzun içinde kırılan taşlar var havuzun dışında da çoğu taş kırılmış ve havuzun içine düşmüş çok tehlikeli, kaydırakların bakımı yapılmamış, her yerde pas vardı, demirlerin bütün pasları yerlere düşmüş. Yani ben böyle bir işletme görmedim hayatımda.

Grand Ani Hotel Havuzda Rahatsızlık Ve İlgisizlik Sorunu

01 Nisan 2024 01:53

05 Ağustos 2023 21:24
Aysın sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 12:48

03 Ağustos 2023 22:26