Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Mobiliz Takip Sistemleri Mobiliz Araç Takip Sistemleri Haksız Servis Faturası Ve Sistem Kapatma

23 Şubat 2024 22:35

Mobiliz Araç Takip Sistemleri isimli firmadan, şirket araçlarımızın üç tanesine takip sistemi taktırmak için peşin ödeme yaptık. Ancak daha iki ay bile geçmeden, bir aracımız sebepsiz yere marşa basmama rağmen çalışmıyordu. Takip sisteminin aracı kilitlemiş olduğunu ve uzaktan yardım ile sorunu çözemediklerini belirttiler. Bunun üzerine bana yetkili servis yönlendirdiler. Gelen yetkili servis ise araçta farklı bir arıza olduğunu, triger kayışının atladığını söyleyerek herhangi bir işlem yapmadan ayrıldı. Aracımızı triger kayışı için tamirhaneye çektiğimizde, herhangi bir müdahalede bulunmadan araç eski durumuna geri döndü. Ancak ürünlerimizin garantide olmasına rağmen gelen servis, benden fatura ödememi talep etti. Ben de sistemlerin daha iki aylık olduğunu, garantide bulunduklarını ve hiçbir işlem yapılmadığını belirttim. Faturayı ödemedim ve bunun sonucunda üç aracımın takip sistemleri kapatıldı. 588 TL yüzünden üç şirket aracımın takip sistemleri devre dışı bırakılmıştır. Konuyla ilgili yetkililerle görüştüm ancak bir sonuç alamadım ve sistemlerim kapatıldı. Eğer araçlarımız zarar görür veya kaybolursa sorumlusu bu takip sistemi firması olacaktır.

26 Şubat 2024 16:03

Hiçbir geri dönüş veya iletişim sağlanmadı halen araçlarımı takip edemiyorum. Araçlarım çalınır ise veya başka bir şey gelir ise hukuken dava açacağımı şimdiden bildiririm. Ve tanıdığım veya bildiğim hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

12 Mart 2024 11:26

Mobil araç takip Sistemleri hakkında detaylı bir şikayetim oldu fakat şirket ne bana geri dönüş sağladı ne problemli bir çözüm önerdi hala sorunu yaşamaktayım hiç kimseye tavsiye etmiyorum Marc’a Marc’a değil ürünlerinin arkasında değiller para tuza insanları kandırıyorlar hizmet sıfır

18 Mart 2024 11:11 (Şikayetten 23 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle bu talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak detaylı kontroller yapılarak size dönüş yapılacaktır Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hakki sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 17:02
Hamza sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2023 12:10
"Yapılan iyileştirmelerden dolayı teşekkür ederiz"