Neşe sonuçtan çok memnun

Mobiliz Takip Sistemleri Çok Yüksek Yapılan Zam Oranı

25 Mart 2024 09:14
Neşe'nin Teşekkür Mesajı
“Umut bey'in alakası sayesinde sorunumuz çözüldü kendisine teşekkür ederiz”

Mobiliz araç takip sistemi, bir ay içinde faturamıza yüzde yüzün üzerinde zam yapmıştır. Müşteri hizmetlerini arayarak neden bu kadar zam yapıldığını sordum. 'Bize neden bilgi verilmedi?' diye sorduğumda, görüştüğüm temsilci 'Size bilgi vermek zorunda değiliz.' dedi. Hizmet aldığım bir firmadan, zam yapılacaksa bilgilendirilmeyi beklerim; 'Al faturanı, bu kadar öde.' denilemez. Nasıl bir hizmet anlayışıdır bu? İtirazımı dile getirdiğimde, mail ile bildirmemi önerdiler. Mail gönderdim ve gelen cevapta enflasyondan, artan fiyatlardan ve asgari ücret zammından bahsedilmiş. Evet, enflasyon var ve fiyatlar artıyor; ancak bu, sizin bu kadar yüksek ve bilgimiz dışında keyfi zam yaparak bizi ödemeye mecbur bırakmanızı açıklamıyor. Her kaleme bu kadar yüksek zam ödemek zorunda kalırsam, işletmemi kapatmak zorunda kalırım. Acil dönüş bekliyorum.

25 Mart 2024 09:47 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle bu talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak gerekli kontroller yapıldıktan sonra ilgili birim dönüş yapacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Neşe
Neşe
24 Nisan 2024 10:52

Umut bey'in alakası sayesinde sorunumuz çözüldü kendisine teşekkür ederiz

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Mobiliz Takip Sistemleri Mobiliz Araç Takip Sistemleri Haksız Servis Faturası Ve Sistem Kapatma

23 Şubat 2024 22:35
Hakki sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 17:02