Misswell Niye Bu Ürünler Kilo Aldırdı

17 Temmuz 2024 12:52

Ürünleri üç aydır kullandım. Hiçbir şekilde memnun değilim. Günde 2 set kullandım. Kilo aldırdı ve iştahım açıldı. Elimde bir sürü set daha var ve ben bunları kullanmak istemiyorum. Yazık, bir sürü para bu ürünler. Geri iade etmek istiyorum. Açılmamış kutular. Çok güvendiğim bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım. Arkadaşıma güvendiğim için aldım ürünleri. Yerli ve doğal içerikli ürünler diye aldım. Ama kilo aldım, iştahım açıldı. Memnun değilim. İade edeceğim. Bu konuda Missvel firması yardımcı olması gerekiyor.

02 Ağustos 2024 12:32

Ürünleri iade almadılar Bir gelişme Yok. Yardımcı olmadılar. Küçücük bebekle birlikte gidip Tüketici Hakları'na baş vuracağım. Eziyet çekiyorum resmen. Bu büyük hak vebal. Bir kuruşum bile helal değildir misswele. Asla helal etmiyorum.

01 Ağustos 2024 13:04

Bana atılan numaraya yazdım. Ürünleri iade almıyorlarmiş. 15 günü geçtiği için. Ben de Tüketici Hakları'na baş vuracağım. Helal etmiyorum paramı. Zararı var bu ürünlerin niye kullanayım o kadar da pahalı bunlar çöpe mi atayım bebeğim var bir de bunlar la uğraşıyorum.

01 Ağustos 2024 13:02

Daha önce buraya yazmıştım missvel ürünlerini kullandım memnun kalmadım. Geri iade alın elimde ürünler var. Koskoca misswel niye ürünlerinin arkasında durmuyor memnun kalmadım ve iade almanız gerekiyor. Bu paralar size helal değil. Aşırı kilo yaptı ve iştah açtı. Bana yani hastalıklarıma tedavi edecek denildi. Tam tersi oldu. 85 kilo idim şu an da 100 kiloyum ve ben bu kiloyu nasıl vereceğim. 15gunu geçtiği için iade almıyorlarmiş. Bana böyle yardımcı oldular. Ben hakkımı helal etmiyorum. Tüketici Hakları'na gideceğim.

17 Temmuz 2024 13:45 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Merhaba, çözüm için isim soy isim ile birlikte yazmanızı rica ederiz.

02 Ağustos 2024 12:36

Neden bu ürünleri geriye iade almadınız. Hakkım helal değil. Bir kuruşu bile sizden kat kat çıkacak. Sonuçta bu ürünlerin tarihi geçmiyor. Ve memnun değilim faydası olmadı zararı oldu.  Ürünleri verirken satarken de böyle zorluk niye çıkarmadiniz. Hani her türlü yardımcı oluyordunuz. Ne oldu iade olunca kayıp oldunuz yardımcı olmadınız

27 Ekim 2024 16:59

Konuyla ilgili çözüm sağlanmıştır geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Yorumlar (13)

Handan
Handan

7 aydır misswell ürünlerini kullanan ve sağlığı, dolayısıyla da hayatı düzelen bir insan olarak söylüyorum Bu kadar karalamayı hiç hak etmiyor hem ürünler hem firma hem de danışmanlar. Kullanan herkes Allah razı olsun derken bu sitedeki birkaç yorum karalama kampanyasından başka bir şey değil. Büyük vebal

Alparslan
Alparslan

Misswell de hiç olmayacak iddialar yazmışlar. Çok şaşırdım günah bu kadar da iftira atılmaz.

Saglık bakanlığı ispatları yok

Neriman

Buraya istesem 10 kişinin daha şahitliğini yazarım. 100 kilo değil 120 kilosun. Ve hiçbir zaman 85 kilo olmadın birinci yalanınız. Ürün aldınız ve hediyeler var diye bir sürü almıştınız kimse zorlamadi. Evet haklar var ama bu kadar yalan, iftira, kimse inisiyatif kullanmaz. Hiçbir şeyi iyi niyetle yapmıyorsun. Halbuki maddi manevi çok yardımcı olduk siz nankorleştin. İstifa bile etmiyorsun. Niyetiniz belli. Bende diyorum bu kişinin hayati niye düzelmiyor bir sorguladım herkese yalan, kendini acındırma. Döngü gelip vuruyor. Yazık çok yazık. Buradan ekmek yiyen öyle güzel kisiler var ki herkesin vebaline giriyorsun. Ama olan sana oluyor.

Nihal
Nihal

Arkadaşlar bugün tanıştım ürünle toplantısında ikram ettikleri kahve ve macun la iştahım hepten gitti bende aksamına sipariş verdim bende kayıt oldum zayıflamak istedim için hiçbir ürüne inanmayan ben ıns ılerkı zamanda tekrar size yazarım sonucu 100 kiloyum başladım

Saliha

Ben kaç kilo olduğumu yazmadım demedim. Sen nasıl böyle bir şey yazdın anlamsız. Konuyu başka yerlere saptırmak. Ben ürünlerden ailecek memnun kalmadık. Senden ürün alıp kullananlar da memnun değiller. Çoğu bıraktı kullanmıyor.

Saliha

Kardeşlerim ailem hepsi yazacak buraya. Onlar da şikayetçi niye bu kadar zorunuza gitti ürünler iyi olmadığını kabul edin. Buraya herkes yazıyor bir şekilde mağdur ediyorsunuz. Konu neyken sen nereye çektin Neriman. Arkadaşça dertleştik konuştuk bunları bu şekilde buraya nasıl lanse ettin. Çok yazık senin adına çok üzüldüm.

Neriman

Ve hala istifa etmiyor. Çünkü hala indirimli almak için hakkının gitmesini istemiyor. Yoksa herkes çok yardımcı oldu.

Saliha

Kimse yardımcı olmadı hala ne yalan konuşuyorsun anlamıyorum ben eğer gerçekten yardımcı olsaydınız bir sürü ürün kaldı niye ürünleri geri almıyorsunuz da buraya atıp tutuyorsunuz ya çok mu zor ürünler bu kadar iyi madem alsanız ürünlerinizi geri arkasında dursanız ürünlerinizin Neriman lider

Saliha

Yazdıklarına inanmakda güçlük çekiyorum Neriman. Sana çok değer verdim bugüne kadar seni kırmak istemediğim için senin adını vermedim yazmadım buraya çok üzücü yazdıkların. Ben ürün istemem asla istemem. Ürünleri iade alana kadar istifa etmeyeceğim dedim sana Neriman. Elimde bir sürü var ürün duruyor. Açılmış olanları da duruyor. Ürünleri alın geriye ben de istifa ederim. Bin bin yalanla ürün verdiniz söyle iyi böyle iyi bir de yardımcı oluyorlar Mis sorun çözüyorlarmış neredesiniz nerede

Neriman

Salihayı tanıyorum. Ve ürünlerden en memnun uzun uzun yazan kişiydi. Hastanelerden çıkmayan çocuğu 3 ay kullandığı müddetçe çocuğu hiç hasta olmadı. Hatta buraya yazdıktan sonra bile arkadaşlardan ürün istedi. Özel problemleri var ve yalandan yere buraya yazmış. Buradan açıklamak istemiyorum. Kime zorla ürün aldırmadı. Bir sürü hediye ürün aldı ve parayla vermek istiyor. Birçok insan buradan ekmek yiyor. O kadar hakka giriyorki ondan hayati düzelmiyor. Maalesef

Alper

Senin mezuniyetin ne insanları denek olarak kullanmaya devam

Saliha

Lider olunca işler değişiyor mu Neriman üç beş kuruş fazla para alacaksın diye birkaç tane fazla bayi yapacaksın diye niye beni karalıyorsun buraya yazdığım mesajlardan niye korkuyorsunuz ki Allah'tan korkun buradaki mesajlardan korkmayın siz Allah'tan korkun kuldan değil Allah'tan korkun Ben anlamıyorum ya madem ürünler bu kadar şifalı niye geri almıyorsunuz. Nasıl olsa şifalı değil mi bunlar her türlü satarsınız niye almıyorsunuz bir kuruşunu bile Rabbim size helal etmesin kat kat çıkarsın inşallah asla helal etmiyorum bir de karalamışsın beni burada asla hakkım helal değil sana hele zaten zerre helal değil hakkım

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kilo Verdirici Ürün Sağlığımı Olumsuz Etkiledi, Paramı İade İstiyorum

27 Haziran 2025 17:25