İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Misli Tombala Ve Diğer Oyunları

25 Eylül 2023 02:19

Tombala oyunun resmen sistemsel hileli şansla alakası yok. Bunu oynadıkça zamanla siteden nefret ettim hepsini de alsan bir şey çıkmayacağı aşikar. Bir sayıda başladı. Başkası alıyor. Tam teke başkası kim bu başkası 150 kart aldım bir senedir arada beş para çıkmıyor çıkmıyorsa kime çıkıyor. Bu şikayetçiyim. Oynamayın hile var düzenli olarak çıkıyor. Olmayan kartlara.

17 Kasım 2023 19:31

Hiçbir değişiklik olmadı

17 Kasım 2023 19:28

Üyeliğimi iptal edin diyorum etmiyorlar süper oran mış Bonus vermiyor süper oran diyor tam oynuyorum her maçta oran yarıya düşüyor hikaye başka bir şey değil ya Bonus vermiyorsun yeni üyelere dalga geçer gibi Bonus kampanyası var bize bir şey yok bütün sanal oyunlar hileli

25 Eylül 2023 09:41 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Üyemiz, İletmiş olduğunuz talebinize uygulamamız üzerinde yer alan mesaj kutusu / e-posta üzerinden cevap verilmiştir. Size daha hızlı hizmet verebilmek için sitemiz üzerinde yer alan iletişim formunu doldurabilirsiniz. Saygılarımızla.

17 Kasım 2023 19:30

Sizi aramak istemiyorum üyeliğimi iptal edin yeter bir şey vermiyor bu site o kadar tombala kart aldım hep hileli bütün kartları ben alsam yine çıkmaz

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Tombala oyunu aldatıcı