22 Kasım 2023 15:35

Misli.com'da 22 Kasım Çarşamba günü, saat 14:00-15:00 arasında oynadığım Süper Tombala oyununda bir sorun yaşadım. Kartımda bulunan sayıların çekilmesine rağmen, ikramiyenin başka bir karta verildiğini fark ettim. İkramiye verilen kartın satın alınmadığını ve kazancın Misli Bank'a aktarıldığını düşünüyorum. Ayrıca, geçmişte katıldığım oyunlar da hesabımda görünmeye başladı. Misli.com'da yaşadığım bu deneyimden dolayı, site hakkında olumlu bir görüşe sahip olamadım. Yaşanan sorunla ilgili Misli.com'a geri bildirimde bulundum ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Mesajlarıma yanıt verilmediği için mağduriyetimi çözemedim ve bu durumdan dolayı hayal kırıklığına uğradım.

22 Kasım 2023 16:02
Misli.com Tombalada Hile Var

Bana mail attılar ve durumu şikayet. Com değil direk [email protected] a bildirmemi yazmışlar yazdım yine cevap vermediler yani durumu çözmeye niyetleri yok sadece bu durumun duyulmasını istemiyorlar misli.comdan uzak durmanızı tavsiye ederim.

23 Kasım 2023 18:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Üyemiz, İletmiş olduğunuz talebinize uygulamamız üzerinde yer alan mesaj kutusu / e-posta üzerinden cevap verilmiştir. Size daha hızlı hizmet verebilmek için sitemiz üzerinde yer alan iletişim formunu doldurabilirsiniz. Saygılarımızla.

24 Kasım 2023 01:01

Buradan cevap verin herkes görsün kim haklı kim haksız millette uyanmış olur bana yazdığınız mailde açıklayıcı konuyu düzeltecek hiçbir şey yok misli.com uzak durulması gereken bir site

24 Kasım 2023 01:08

Konu çözülmedi oyalama çabası devam ediyor misli.com dan uzak durun üye bile olmayın bu bir tavsiyedir isteyen istediği siteye üye olabilirama kazıklanmak isteyen misli.com a üye olur ben kazıklandım kazıklanmak isteyen misli.com a üye olsun çok güzel mağdur ediyorlar

24 Kasım 2023 01:10

Bana mesaj atmışlar oyunları kontrol ettik sorun yok diyorlar mailde ben şimdi anlamadım sorun bende mi yani sizin siteye üye oldum evet sorun bende

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
17 Şubat 2024 23:22
misli Para Çekmeye Çalışıyorum Ama Hata Veriyor

Emre
22 Kasım 2023 03:13
misli Kupon Oran Güncellemesi Ve Eksik Ödeme Sorunu
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Kazancım Nakit Yerine Çekilemeyen Puan Olarak Verildi

Çağrı