Be Ozdemir sonuçtan hiç memnun değil

Be Ozdemir
09 Şubat 2024 13:46

31 Ocak 2024 tarihinde Migros mobil uygulamasındaki mion üzerinden vermiş olduğum sipariş, adres yazmasına rağmen Yurtiçi Kargo Mersin göçmen şubesi tarafından “adres yazmamışsınız” bahanesi ile hiçbir bilgi verilmeden 9 Şubat 2024 tarihinde iade edilmiş.
Kendileri bizi aramamalarına rağmen 3 kere aradığını iddia ediyor, adres yazmamışsınız dedikleri halde kargo nasıl oluyor da Mersin’e, göçmen şubesine geliyor ama adres yazılmamış oluyor? Siparişimi mion üzerinde görüntülediğimde adresin ekli olduğunu görüntülüyorum. Zaten adres girilmeden sipariş verilemiyor. Yurtiçi Kargo göçmen şubesi tam olarak aynı şeyi daha önce de yapmıştı, iade için gönderdik dedikleri halde gidip şubeden zorla teslim almıştık, yani sürekli yanlış bilgiler veriyorlar, telefonu yüzümüze kapatıyorlar, biri aradığında meşgul çalsın diye açık bir şekilde bırakıyorlar. Kargoyu getirmeyip, aramayıp, kendi hatalarından dolayı çeşitli yalanlar söylüyorlar.
İndirimde iken ve ek olarak kupon kullanarak aldığım ürünler şimdi neredeyse 2 katı fiyatında. Mion tarafı ise bu duruma “iade edildi bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok” deyip geçiştiriyor. Adresin olmadığını varsayarsak bile bu mion’un Yurtiçi Kargo tarafına adresi iletmediği anlamına gelir, zira dediğim gibi adres girilmeden zaten sipariş verilemiyor. Mağduriyetim çözülmez ise tüketici derneği ve CİMER gibi yollardan hakkımı arayacağım.

10 Şubat 2024 10:27 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Simge
05 Ekim 2023 16:16
migros-urun-iademi-yatirmiyor-1.pdf
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
05 Ekim 2023 14:02
Migros'un Mion Mağaza Uygulamasıyla İlgili Sorun
Rojda sonuçtan çok memnun

Rojda
08 Eylül 2023 14:27
"Hemen ilgilenilip yardımcı olundu çok teşekkür ederim."

Hülya
10 Ekim 2023 13:11