Migros Mion Sipariş Sorunu

21 Eylül 2023 12:29

Migros'un bünyesinde bulunan mion uygulamasından 16.09.2023 gününde öğlen 12'de bir sipariş oluşturdum. 24 saatte kargo ibaresine güvendiğimden üstüne pek düşünmedim. Ama 20 Eylül gününe kadar uygulamadan her kontrol edişimde siparişimin "hazırlanıyor" görünmesinden sonra müşteri hizmetlerini arayıp durumu ilettim. Bana denilen şey "siparişiniz kargoda bugün yarın gelir" oldu. Akşam saatlerinde tekrar arayıp şikayet talebi oluşturdum. Hala kargoda mı değil mi bilmiyorum, kargoya çıktığına dair de bir SMS de almadım ama müşteri hizmetleri öyle söyledi. Kaç gündür dışarıdaki işlerimi erteledim kargom için ama hala siparişimden eser yok. Tam bir hayal kırıklığı.

21 Eylül 2023 12:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

22 Eylül 2023 21:04

4 gündür aynı şeyi söylüyorsunuz zaten 😁😁😁😁 aksiyon alıp siparişimi göndermek bu kadar mı zor?

12 Ekim 2023 14:18

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili size destek olabilmemiz için bizimle sipariş numaranızı paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş Kurumsal İletişim

Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
05 Ekim 2023 14:02
Migros'un Mion Mağaza Uygulamasıyla İlgili Sorun
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
03 Kasım 2023 22:15
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Migros Mion Sipariş Mağduriyeti

Dilek