Nil sonuçtan hiç memnun değil

Minycenter Yaşanan Kargo Ve İade Problemleri

Minycenter Yaşanan Kargo Ve İade Problemleri
16 Eylül 2024 14:53

Miny Center online alışveriş yaptım. Kargo süresi 10 günü geçtiği için müşteri hizmetlerini aradım, aldığım ürünlerden birinin mağaza tedariği beklendiği için gecikme olduğunu ilettiler. Aradan 1 gün geçti ve ürün iadesi yapıyoruz deyip indirimden aldığım o ürünü iade ettiler. Ertesi güne kargom geldi. Aldığım ürünlerden biri eksik olarak gönderildi, akabinde müşteri hizmetlerini aradım ve iadesi yapılan ürün kendi internet sitesi dahil Hepsiburada'da satışta olarak gözüküyor ve fiyatı yükseltilmiş olarak. Bunu genel merkeze ileteceklerini ifade eden müşteri hizmetleri, eksik ürünüm için kamera kayıtlarına bakıldı ürününüz konulmuş görünüyor dediler. Yaklaşım tarzları ile yapılan işlemlerinin hatasını bana yıkmış oluyorlar. Diğer ürünle ilgili en ufak dönüş sağlanmıyor. Aldığım ürünler içinde en uygun olan ürünü neden eksikmiş deyip ifade edeyim alışveriş akışımı gördüklerinde de anlayacaklardır. 300 TL'lik ürünün peşine düşecek kadar değilim. Bir daha da asla alışveriş yapmayacağım. Koskoca mağaza sayılabilecek bir yerin böyle nahoş bir tavır takınması kalitesizliğinin göstergesi oldu. Çevremde kimseye tavsiye etmeyip her fırsatta da kötülemeye devam edeceğim.

16 Eylül 2024 15:08 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Carter’s & Minycenter Müşteri Hizmetleri

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 19:21

04 Haziran 2024 17:53
Çıldırıns Bebe (cildirins.com) İade Süreci Mağduriyeti

Gülşen
21 Mayıs 2024 19:35
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Minycenter İstinyePark Mağazasında İade Sorunu Ve Güvenlik Çağrısı

05 Şubat 2025 10:26
Minycenter İstinyePark Mağazasında İade Sorunu Ve Güvenlik Çağrısı
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 00:27