Mini Cooper S 2008 Egzoz Patırtı Cezası

Tolga
30 Temmuz 2024 18:51

Mini Cooper s 2008 (r56) model aracım, orijinal egzoz sesi nedeniyle trafikten men edildi. Bunun üzerine mini Türkiye'yi arayarak durumu anlattım; egzozun Patırtı yapmasının fabrika çıkışı özelliği olduğunu ve buna dair uygunluk belgesi veremeyeceklerini ifade ettiler. 16 yaşındaki orijinal aracıma yeniden proje çizdirmekle uğraşmak istemiyorum.

Aracın 10 yaşından büyük olması sebebiyle uygunluk belgesi veremeyeceklerini ve mühendisler odası'ndan yeni bir proje çizdirilebileceğini belirttiler. 16 yaşındaki orijinal aracıma yeniden proje çizdirmekle uğraşmak istemiyorum. Bu süreçte aracımı trafiğe çıkaramıyorum.

Şimdilik bu cezayı ödedim, yeni bir ceza yazmayacaklarının garantisi yok ve Borusan, aracın distribütörü olarak tüketici yanında durmuyor. Mini Türkiye'nin yönlendirmesiyle mühendisler odası'nı aradım.

Ancak onlar da ilgilenmediklerini, dışarıdan araç projesi çizen firmaların olduğunu ve bu firmalarla iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Araç projesi çizen firmalarla iletişime geçtiğimde ise, belgenin Borusan tarafından verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

03 Ağustos 2024 09:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, MINI İletişim Merkezi

Alieren sonuçtan hiç memnun değil

Alieren
14 Mayıs 2024 13:20
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
20 Kasım 2023 13:21
"Çok teşekkür ederim."
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Mini Servis Sonrası Aracım Kullanılamaz Hale Geldi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Selçuk