Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi İlgisiz / Sorumsuz Doktor

10 Şubat 2024 15:09

Annem 01.02.2024 tarihinde Mimar Sinan Devlet Hastanesinde Dr. İ**** G**’e göbek fıtığı ameliyatı oldu. Ertesi gün mide bulantısı ve şiddetli ağrısı olduğunu belirtmemize rağmen taburcu olup eve geldiğinde yara yerini açtım ve enfeksiyon belirtileri olduğunu gördüm. Yara yerinde kızarıklık ve sızıntı şeklinde iltihaplanma vardı. Hastaneden taburcu olurken diren çıkana kadar yarayı açmayın pansumana gerek yok demişler. Böyle enfekte bir yara bir hafta boyunda pansuman yapılmadan durur mu? Biz günlük pansumanını yaptık. 06.02 tarihinde kontrole gittiğinde doktora ağrısı ve yanma şikayeti olduğunu söylediği halde doktor yara yerini kontrol bile etmedi. Diren birkaç gün daha dursun deyip gönderdi. 09.02 tarihinde tekrar gittik aynı şikayetleri devam ettiği halde diren çıkarıldı, yara yeri yine doktor tarafından kontrol edilmedi. Yine 09.02 tarihinde akşam saatlerinde mide bulantısı, yüksek ateş şikayeti başladı ve çam sakura hastanesine gittik. Kan değerinde de ultrasonunda da enfeksiyon çıktı. Diren çıkarıldığı için enfeksiyonun karın içine yayıldığı, tekrar cerrahi işlem gerekebileceği söylendi. Doktordan hiç memnun değiliz, gerekli yerlere şikayette bulunacağız.

İlgisiz Doktor Yüzünden Kanser Teşhisi Gecikti

28 Mayıs 2025 21:36