Aptamil Prosyneo Yemyeşil Ve Mukuslu Kaka

Aptamil Prosyneo Yemyeşil Ve Mukuslu Kaka
26 Ağustos 2023 12:24

Oğlum 2 aylık Aptamil prsoyneo kullanmaya başladık. Başlar başlamaz yemyeşil, sıvı ve mukuslu kaka yapmaya başladı. 2 kez de kan gördüm. Doktor besin alerjisinden şüphelendi ama farklı bir marka kullanıyordum onu kullandığım süre zarfında asla böyle bir durumla karşılaşmadım. Şimdi çözmeye çalışıyoruz ama kesinlikle mamadan olduğunu düşünüyorum. Gaita testi temiz çıktı. Alerjik bebek için de hiçbir belirti yok. Ne var bu mamanın içinde de bu kadar yemyeşil ve bu sorunları yaşattı bize anlamıyorum o kadar övdüler sonuç?

26 Ağustos 2023 21:20 (Şikayetten 8 saat sonra)

Cansu C. Konu ile ilgili olarak 0 850 202 51 51 No’lu telefonumuzdan veya aşağıdaki linki tarayıcınıza kopyalayıp, formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. https://ilkadimlarim.com/sikayet Saygılarımızla, Milupa Tüketici Servisi 0 850 202 51 51

05 Kasım 2023 09:28

Teşekkürler benim değil sizin ulaşmanız gerek. Görüş bildirmeme bu saatten sonra ihtiyaç yok

Songul
Songul

Bizim de aynı oldu biz Aptamil kullanıyorduk Sma manya geçtik bir gün sonra kan geldi sonra Aptamil'e geri geçtik acile gittik ve kan alındı bir şey çıkmadı hala devam ediyor kanaması

Gamze
Gamze

Benimde 3 aylık oğluma verdim bir buçuk saat sonra çok kötü bir şekilde kustu ve mukuslu kaka yaptı iki defa çok korktum takatsiz kaldı

Eda
Eda

Merhaba Cansu, bebeğim de 3 aylık bir ay boyunca kullandık neredeyse aynı şikayetler mevcut bizde test yaptırdık besin alerjisi çıkmadı sonuç çözüm arıyoruz mamadan mı diye araştırırken bebeğinizin kakasının aynısı olduğunu gördüm ve dedim o zaman mamadan, ya da siz çözüm olarak ne buldunuz dönüş yaparsanız acil çok mutlu olacağım 🙏

Cansu

Acil olarak mamayı değiştirip eski mamamıza döndük. Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda geçecektir. Tabii bu mamanın etkisiyle bir süre daha rengi yeşildi ama zamanla düzeldi birkaç kakadan sonra.

Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
21 Ocak 2025 00:11
"Ürünlerim Aptamil normal olan ürünleriyle değiştirildi. Tabi kutuları açmamıştım. Açılan kutunun numunesi incelenmek üzere gönderildi. Kapalı olan kutular yerine normal olanları gönderdiler teşekkür ederim"

Aptamil Mama İçerisinden Siyah Bir Şey Çıktı

Ayşin
16 Kasım 2023 23:41
Aptamil Mama İçerisinden Siyah Bir Şey Çıktı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
04 Eylül 2024 21:54