Milli Piyango Şans Ağacı Oyunu: Sürekli Kayıp Ve Hayal Kırıklığı

16 Kasım 2024 16:04

Milli Piyango şans ağacı oyununu oynadım, parça parça 3-4 bin tl den fazla para yatırdım. Ama kazanç yok sürekli kayıp yaşanıyor. Bu nasıl bir sistemdir anlamadım. Şikayet edeceğim! Yani boş boş oyunları koymuşlar oraya ama kazandırdığı filan yok. Kazanma oranı piyango biletiyle aynı herhalde.

16 Kasım 2024 22:49 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Cem
Cem

Nee 3-4 bin mi? Ben onun en az on katını harcadım. Ne mi kazandım? Tabii ki senin ki gibi. 300 verse 500 Geri alıyor. Binlerce kez oynadım bir çok oyunda oynadım. Hep aynı senaryo 3 geri 5 ileri... Sonunda sıfırlanıyor bakiye. 5 liralık 1 liralık 20 liralık fark etmedi bende. Şikayet ettim bakanlığa CİMER'den ne dediler biliyor musun? Üzerinde çalışıyormuş piyango idaresi ve varlık fonu. 2025 de çalışma biterse denetlerler... Hırs yaptıkça kaybettim. Hiç ama hiç 3 -5 bin vermedi hep 50 aldı 10 verdi 200 verdi mesela 500 aldı. Online kazı kazan dan bir lira geri çekemedim. Şu parayı da kurtardım diyemedim.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 01:12