Milli Piyango Oynamayın Oynattırmayın (hile Var)

19 Eylül 2024 17:48

Kesinlikle insanları yolmalık bir site. Eskiden devlete ait bir kurumdu, mutlaka bir nizam bir düzen vardır diye tercih ettiğimiz Milli Piyango tamamen kendi cebini doldurma üzerine kurulu bir sistem yapmış ve insanları kandırmaktadır.

4 liralık oyun oynuyorsun, 5 oyun vermiyor, 6. oyun sana bilet tutarını büyük ödül diye sunuyor. Daha sonra yine karavana 4-5 oyun. Ayda yılda bir bonus başlatma veriyor. 40 tut çek ve tamam diyorsun, zaten bonus başlatma zor geliyor. Şimdi kazanacaksın, kazanılan tutar maksimum: 40 TL, şaka gibi...

Zaten piyango loto gibi oyunları tutturmak imkansıza yakın. Sanal futbol oynuyorsun, yüzde yüz hile var ve sistemsel hata yüzünden bir kuponu 2 kere oynuyor ve bunu söylediğinizde ekran görüntüsü falan istiyor. Gir bak işte sisteme, parayı alırken bu kadar uğraştırmıyorsunuz!

Ben demiyorum sürekli kazanayım diye ama 100 TL attığımda 4 liralık oyunda en azından 4 lira, 6 lira gibi komik rakamları büyük ödül diye yutturmasınlar. Umut tacirleri bunlar, umarım 5 kuruş paraya muhtaç kalır bu sistemi kuran kimse!

profile profile profile
19 Eylül 2024 18:12 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Arthur

Kesinlikle doğru! Dünyada muhtelf ülkelerde kumarhanelerde oyunlar oynadım. Tabi ki sonuçta kasa kazanır ancak tüm bu oyunlarda bir ayar ve sistem vardır. 10 el oynarsiniz, 4 el kazandırır ve 6 el alır. Ancak buradaki sistemde %95 alıp %5 veriyor. Bu mantıklı ve kabullenilebilir değil.

Cem

100 bin tl Lik online kazı kazan oynadım belki. Yaklaşık olarak. 10 TL Lik oyunlarda oynadım ortalama diyelim. 5 de oynadım 20 TL de oynadım. Bir kere bile tel seferde 1000 TL 3 bin tl vermedi bırak 10 50 100 bini. Birlik olacak arkadaşlarla bu işin üstüne gitmeliyiz.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 09:27
Milli Piyango İnternet Sitesi Kazanılan Parayı Yüklemedi Ve İlgili Yok
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 15:11
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 01:05