Ali sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Çılgın Sayısalda Bu Hafta Demirören Grubu

27 Temmuz 2024 22:59

Milli Piyango ve şans oyunu oynayan insanımıza sesleniyorum lütfen oynamayın. Çünkü sizi aldatıyorlar. Bu hafta 460 milyon çılgın sayısalda Demir'in kasasına girmiştir.
Milyonda bir ihtimali olan şans oyunlarına para vermek akılsızlıktır.
Alın teri ve helal lokma gerisi 🤥

22 Ekim 2024 22:51

Süper Loto büyük ikramiye bugün yine tek bir kişiye hem de 309 milyon çıkarıldı. Peki açıklasınlar hem de bu gece kamuoyuna aksi takdirde münferit olacaklar! Demirören grubunu zengin ediyorsunuz. Şans oyunlarına para yatıran insanımıza sesleniyorum lütfen oynamayın çünkü hem umudunuzu hem de paranızı!

Ek
23 Eylül 2024 01:06

Milli Piyango 22.09.2024 Süper Loto ve şans topu çekilişinde 7 18 rakamları her iki çekilişte de aynı anda çıkmıştır. Şans topunda 7 rakamı bu ay ki çekilişte 7 defa üst üste çıkması da imkansızın resmi. Şans topunda :34! /2!. 2! =33! İhtimal -İmkansız Süper fotoda :60! /2!. 2! =59! İhtimal imkansız. Bu matematik kurallarının aşılması bence Milli Piyango çekilişini yapan kuruma olan güvenin olmadığının kanıtıdır. Lütfen oynamayın. Çünkü sizi aldatıyorlar!

27 Temmuz 2024 23:10 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

22 Temmuz 2023 16:52
Mrt sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 01:37
Selcuk sonuçtan çok memnun

17 Mart 13:01
"İrem hanım a hızlı dönüşü ve yeterli detaylı açıklaması için teşekkürler."
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango'da Kazandığım Parayı Alamıyorum

09 Kasım 2024 19:10
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 01:43