Tehdit Ve Şiddet Mağduru Öğrencinin Eğitim Hakkı Engelleniyor

26 Kasım 2024 03:17

İstanbul Kağıthane Hamidiye Mahallesi, Arife Sokak'taki Vali Hayri Kozakçıoğlu Anadolu mesleki teknik lisesi okulunda okuyordum. Kimse ilgilenmiyor, okula gidemiyorum. Geçen seneden beri bana yazıyorlar, cevap veremiyorum çünkü yaşıtlarım tarafından tehdide ve şiddete maruz kalıyorum. Okul müdür yardımcısı i****** h***'ya bildirmeme rağmen, bana şiddet uygulayan öğrenciler için idare beni haksız duruma düşürdü. Kusura bakmayın ama sınavlara giremediğim için sınıfta kaldım ve 9. Sınıfı tekrar okutmaya zorladılar. Notlarım iyi olmasına rağmen, hocaları tehdit ederek notlarımı düşürdüler. Ailem hakkında küfürler ettiler. Hocamıza bildirmeme rağmen, tuvalette saatlerce şiddete maruz kaldım. Darp raporu almamam için babamla konuştular ama darp raporu alıp okul idaresine verdiğimde i****** h*** kağıdı alıp yırtarak çöpe attı. Okuldaki müdürler onların tarafını tuttu. Benim haklı olmama rağmen müdürün yanına gidiyorum, 'Sen yapmışsın' falan diyorlar, arkadaşın haklı. Haksız yere disipline de gittim, kınama aldım. Haklı olmama rağmen okul notlarımı düşürdüler. Benim şu anda okulda olmam gerekirken, onlar yüzünden okuyamıyorum. Benim okulum değiştirilsin ve lütfen devamsızlıklarım silinsin. İ****** Ö******'un görevinden, daha doğrusu yapamadığı görevinden men edilmesini Milli Eğitim Bakanlığı'na arz ederim.

Efe
Efe

Ne kadar zor bir durum inşallah bu durumdan bir an önce kurtulursun

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Yönetim Yetersizliği

23 Kasım 2024 17:06