Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Oğlumun Okul Kazası Ve İdari İhmal Mağduriyeti

19 Nisan 2024 00:24

680*****62 T.C. kimlik numaralı ve Turgut Reis Ortaokulu öğrencisi S***** Ö****'ın annesiyim. 11.03.2024 tarihinde oğlum, okulda beden dersinde kazara kolunu kırdı. Sınıf öğretmeni M***** H**** M**** tarafından aranarak, okula gidip oğlumu almam istendi. Okula vardığımda, çocuğumun sınıfa gönderildiğini ve herhangi bir ilk yardım yapılmadığını gördüm; kolu şişmişti. İzin kağıdı yazdırmak istediğimde ise ne müdürü, ne müdür yardımcısını, ne de sınıf öğretmenini bulamadım. Oğlumu okuldan alarak Bezmialem Araştırma Hastanesi'ne götürdüm ve kolunun bir ay süreyle alçıda kalmasına neden oldu. Alçıda olduğu süre içinde sınavlara girmek zorunda kaldı. Sınavlardan bir hafta önce sınıf öğretmeni ve müdür yardımcısı ile görüşerek, oğlumun sınavlara giremeyeceğini belirttim. Ancak müdür yardımcısı R**** R**** T*****, bu durumu kendisiyle değil sınıf öğretmeniyle konuşmamı söyledi. Her ikisi de durumdan haberdar olmasına rağmen, bizi mağdur ettiler ve idari işlemler hakkında bilgilendirilmedik. 18.04.2024 tarihinde müdüre E*** P******* ile görüştüğümde, dilekçe vermemiz gerektiğini ve sınavların tekrarının olmayacağını söyledi. Ayrıca, sınavlara giremez raporu alınması gerektiğini, bunun doktorun suçu olduğunu belirttiler. Mağdur olduğumuzu düşünüyor ve gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen İlk Yardım Bilmiyor.

15 Mayıs 2024 10:34
Arıkoycan sonuçtan çok memnun