Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müdür Yardımcısının Tehdidi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müdür Yardımcısının Tehdidi
30 Ekim 2023 08:09

29 Ekim Kutlamaları için, Çocuğumuzun da içerisinde bulunduğu, Profesör K*** G***** Ortaokulunun düzenlemiş olduğu etkinliğe misafir olarak davet edildiğimiz, çocuğumuzun da bu etkinlikte yer aldığı, eyüpsultan Kültür ve Sanat merkezinde düzenlenen, programın başladığı andan itibaren, okul müdür yardımcısı D**** D*********'in arka sırasında ailemle beraber oturmaktaydık. Kucağımızda bebeğimiz vardı, bebeğimiz gösterinin bazı kısımlarında huysuzlanıp fazla hareket etmeye başladı, Okul müdür yardımcısı D**** D*********, sürekli tehditvari bakmaya başladı. Sonrasında etkinlik boyunca, ayakta telefonu ile çekim yapmaya başlayıp salonda bulunan tüm misafirlerin gösteriyi izlemelerine engel olmuştur, kendisini nazik bir üslup ile uyardık, böyle bir etkinlikte topluluk kurallarını ihlal edip ayakta çekim yapamazsınız, gösteriyi izlememize engel oluyorsunuz dedik. Sonrasında bize 1.5 yaşında ki bebeğimizin koltuğunu hareket ettirip saygısızlık yaptığını söyledi, inanamadık. Böyle bir üslup böyle bir tavır bir eğitimciden asla beklemediğimiz bir şeydi. Biz evlatlarımızı bu insanlara emanet ediyoruz. Buna rağmen tam önümüzde inatla çekim yapmaya devam etti. Tekrar uyardık, eğer bu salonda kalmaya devam etmek istiyorsanız, susacaksınız dedi, okulda bulunan mevkisi ile bana ve aileme, aşağılayıcı, onur kırıcı ve tehditvari bir davranış sergilemiştir. Bu durumu gerek ilçe milli eğitime, gerek il Milli Eğitim Bakanlığına ileteceğim.

19 Aralık 2023 09:22

Öğretmenin Davranışları Oğlumun Eğitimini Engelliyor