Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Haydarpaşa Mesleki Anadolu Lisesi

12 Nisan 2023 01:54

Benim oğlum Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 9C Elektrik ve Elektronik Bölümü'nde okumaktadır. Bize ve evlatlarımıza ders veren öğretmenlerimize öncelikle teşekkür ederim. Çocuğumun sıkıntılarından dolayı yazmak zorunda kaldım ve okulun sorumsuzluğundan dolayı oğlum 10 gün okula gitmedi. Hiçbir şekilde bize bilgi verilmedi ve biz öğrencimizi takip ederek okula gitmediğini öğrendik.

Çocuğuma yaptığım sorgulama sonucunda, öğretmenlerinin beni azarladığı ve sınıfta bırakacakları yönünde tehdit ettiğini öğrendim. Çocuklarımızı aileden sonra öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Ancak okula gitmeyen bir öğrenciyi takip etmek, okulun da sorumluluğunda olması gerekir. Annem, okula görüşmeye gittiğinde 2 öğretmenin çocuğa alın okumasın bu okula da gelmesin diye bizi kınayan, nefretle azarlayan tavırlarıyla karşılaştı.

Bu eğitim kurumunda çocuğa ders vermekten başka kendi kişisel sorunları ile uğraşan öğretmenlerimiz, çocuğumuzu azarladıkları için üzüntü duyuyorum. Bizi de sınıfta bırakmakla tehdit ediyorlar. Çocuğun tüm umutlarını kırdılar. Bu nedenle çocuğum okula gitmek istemiyor. Son çaremiz olarak devlet büyüklerimize başvurmak zorunda kaldık. Öğretmenlerimizin adları m** a*** ve t*** B***'dır.

Tercih Hatası Nedeniyle Okul Değişikliği Reddi, Kızımın Eğitim Ve Psikolojik Durumu Tehlikede

07 Şubat 02:54

Makine Ve Metal Bölümlerinde Baskıcı Eğitim Ortamı, Öğrenci Gelişiminin Engellenmesi Ve Yetersiz Yönetim

24 Kasım 2025 01:55
makine-ve-metal-bolumlerinde-baskici-egitim-ortami-ogrenci-gelisiminin-engellenmesi-ve-yetersiz-yonetim-2.jpg
makine-ve-metal-bolumlerinde-baskici-egitim-ortami-ogrenci-gelisiminin-engellenmesi-ve-yetersiz-yonetim-1.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri