Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet E-sınav'ına Piercing İm Olduğu İçin Alınmadım

09 Mayıs 2023 01:33

08.05.2023 'de saat 19:00 da Nazilli E-sınav merkezinde yapılan sürücü ehliyet e- sınava girmek üzere sınav salonuna gittiğimde kapıda verilen bilgilerce üzerimdeki takı aksesuar, elektronik cihaz ve kişisel eşya bulundurmaksızın sınava girmek istediğimde kapıda bulunan görevli polis memuru tarafından kulağımda bulunan piercing sebebi ile sınava alınmadım. Söz konusu gösterilen sebep daha önceden hiçbir şekilde tarafıma beyan edilmemiş olup tamamen bilgi dışında sınav salonuna giriş yapmak üzereyken bildirilmiştir ve o süre zarfında kulağımda bulunan piercing çıkaramayıp sınava giremediğimi belirtmek isterim hem maddi olarak hem de manevi anlamda bu durumdan etkilenmiş olduğumu ve salondan uzaklaştırıldığımı belirtmek isterim. Ayrıca sınava girmek için bekleyen birkaç kişi ve etrafta bulunan kişilere karşı küçük düşürülmüş olmam da cabası. Sınav kağıdında yazılanlar arasında takı başlığı altında küpe saat kolye yüzük bildirilirken piercing bildirilmemiştir. Bu eksikliğin yanı sıra 2019 yılında yapılan açıklamada ulaşım kartları, anahtar, toka ve piercing ile sınavlara girilebileceğinden söz edilmiştir. Konu ile alakalı gerekli işlemlerin yapılmasını ve temel haklarımın korunmasını rica ederim.

Hasan
Hasan

Güzel kardeşim sana sınava giriş belgesi veriyorlar ya onun üstünde ne olup bittiği yazıyor ne götürmen gerekiyor neler yasak vs yazıyor üstünde her şey dikkat etmemisindir sen

Milli Eğitim Bakanlığı Sınav Tarihi Ve Yeri Hakkında Bilgi Eksikliği

14 Nisan 10:19