Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet E Sınav Ehliyet Yazılı Sınav

16 Mayıs 2023 07:55

Ehliyet yazılı sınav Nefret ettim bu sınavdan 3 kere girdim bu kadar saf olamam değil mi defteri yuttum kafama yazdım. Artık sürekli çalışıyorum. 1. De 68 ile kaldım ve emindim geçtiğime çok iyi geçti dedim demek ki yapamadım. 2. Ye girdim evet zordu ama yine de yaptım ve emin olduğum sorular çoktu 60 ile kaldım eğer çok zor olsaydı 60 bile alamazdım ben kendimden eminim 3. Ye girdim 15:05:2023 de artık o kadar çalıştım ki bilmediğim soru yoktur.

Bir sürü farklı farklı sorular çözdüm konu anlatımların üzerinden defalarca geçtim ve yine 68 ile kaldım. Bu kadarı olamaz diye düşünüyorum ya yazık gerçekten verdiğim paraları geçtim psikolojim altüst oldu. Kendimde değilim. Rezil oldum. Herkese nasıl geçemem bu kadar girmeye anlamış değilim ya lütfen yardımcı olun lütfen bir sonuç çıksın artık psikolojim darmaduman çok kötü durumdayım. Bir çözüm olsun lütfen ya itiraz da bulundum ama sonuç çıkar mı bilmiyorum.

Çıkacağını da zannetmiyorum ama sesimi duyun lütfen ya daha girmek istemiyorum çünkü inancım kalmadı kötü durumdayım. Ehliyet için verdiğim tüm paralar çöp oldu. Girmek istemiyorum bir daha sınava çünkü yine böyle olacağını düşünüyorum ve ben bir daha girmeye cesaret edemem korkuyorum yardım edin. Lütfen bir çözüm.

Berkay
Berkay

Ben de bugün girdim ehliyet sınavına sadece 2 test çözmüştüm dün akşam çıkmış sorulardan 80 alarak geçtim. Bence heyecan falan yapıyorsun sorular basitti gerçi ben de 90 üstü bekliyordum çok da emindim.

Esma
Esma

Evet bende aynı durumdayım. Evde yaptığım soru çözümlerinde en fazla 5 yanlışım çıkıyorken sınavda geçemiyorum. Son sınava girmeyi düşünmüyorum çünkü sonuç yine aynı olacak dosya kapanıp gidecek ve başa dönecek her şey

Gamze
Gamze

Merhaba son sınava girdiniz mi

11 Temmuz 2023 01:28

09 Aralık 2023 12:55