Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ambar İlkokulu'nda Okul Bahçesinde Velilerin Sigara İçmesi

14 Temmuz 2024 15:22

İstanbul Avcılar Ambarlı İlkokulu'nda yaz okulu kapsamında açılan kurslara öğrencisini getiren veliler, okulun bahçesinde onca çocuğun gözünün önünde onlara yanlış model olarak sigara içmektedirler. Kanunun gereğince okul da dahil hiçbir kamu kuruluşunda ve bahçesinde sigara içilemez. Fakat bu veliler hem çocuklara yanlış örnek oluyor hem de onların gözüne soka soka sigara içiyorlar. Birkaç kez okulun bahçesinde velileri uyardık fakat içmeye devam ettiler. Okulun idarecileri de sesini çıkarmıyor. Bir ara polise ve zabıtaya da şikayet ettik. Anladığım kadarıyla ülkede kurallar noktasında ciddi problem yaşıyoruz. Bir eğitim kurumunda böyle bir şeyin yaşanması çok üzücü. Çocuklara doğru model olmamız gerekirken onları yanlış etkiliyoruz hem de bir eğitim kurumunda. Sizlerden ricam bu yanlışın bir an önce son verilmesidir. Okulun bahçesinde hiçbir suretle kimsenin sigara içmemesi gerekmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okulun Yanına Kurulan Baz İstasyonu Ve Çocuklarımıza Verdiği Zararlar

25 Şubat 2024 18:24

Okulda Boya Krizi: Çocuklarımız Tehlikede!

28 Kasım 2024 00:50

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Sağlık Ve Güvenlik Sorunları