MEB İn 12. Sınıflar İçin Aldığı Kararların Dert Olması

06 Mart 2024 20:20

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu yıl 12. sınıflar için getirdiği kararlardan dolayı Türkiye'de 12. sınıfta mağdur olan bir öğrenci olarak devamsızlık affı ve yeni yönetmeliğe koyduğunuz 'sosyal etkinliklerde 40 saat ismi olmayan öğrenciler sınıfta kalacak' şeklinde aldığınız kararda, çoğu öğrenci gibi ben de sınıfta kalma durumundayım. Ben ve benim durumumda olan öğrenciler adına, aldığınız kararların eğitimi daha kaliteli yapmak yerine daha kötü bir duruma getirdiğini Milli Eğitim Bakanlığı'na duyurmak istiyorum.

Elif
Elif

Ben 12. Sınıf sınava hazırlanan bir YKS öğrencisiyim ama bunu söylemek istiyorum ki şu an çoğu 12. Sınıf öğrencisinin odak noktası YKS olmak yerine okulda kalma korkusu içerisinde buna bende dahilim 27 gün devamsızlığım var bazı okullarda öğrencilere ayrıcalık sağlanıp yoklaması silinirken bazı okullarda ise çok katı bir sistem var bizim okul gibi rahatça okula gitmeyip dershanede veya salonunda veyahut evinde ders çalışan öğrenci ile okulda 8 saat durmak zorunda kalıp zaman çürüten öğrenci bir midir bunu sormak istiyorum? Lütfen en azından 12. Sınıflara devamsızlık affı gelsin

08 Mayıs 2024 23:52

11 Mart 2024 11:42