Milenyum AVM Mağduriyetin Giderilmesi Dava Açılması

31 Temmuz 2023 13:13

Eylül 2022'de Milenyum avm.com'dan robot süpürge siparişi vermiştik, parayı da havale olarak göndermiştik indirimli diye. Sonrasında ürün gelmedi tabii... Yanıltıldığımızı anladık ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk ve cevap geçen ay geldi. Firmanın varlığı sistemlerde görünüyordu ancak herhangi bir geri ödeme olmadı mağduriyetimiz giderilmedi. Hakem Heyeti işini yaptı %100 firma kusurlu bulundu. Ancak bundan sonra ki işler için adliyeye gidip dava açmamız gerekirmiş. Bu konuda mağduriyeti çözüme ulaşan var mı?

Yorumlar (8)

Sercan

Bende 2024 de şikayet ettim şirketi savcılığa, Bugün 14.09. 2025 tarihinde duruşma vardı, ve elval Çelikkol diye birisi video ile duruşmaya katıldı galiba ceza evinden katıldı mahkemeye, şirket bunun üzerine açılmış, beni yanıltdılar, suçu kabul etmiyorum dedi, hakim sordu mağdurun parasını ödemesi için, o da ödeyemem dedi üzerinde bit şey yok Muş, hakim dava sonucun da 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi, hakim de dedi ki para bekleme dedi, hukuk mahkemesine gideceksin dedi, bakalım bir de orada deneyeceğim, parasını alabilen varsa yazsın, bizde o yolu izleyelim

Koray

Gaziantep 5. Ağır ceza mahkemesine sevk edildi. Banka paramızı iade etti. Galiba kamu davasına dönüştü.

Sercan

Banka nasıl ödeme yaptı, siz nereye başvuru yaptınız, ben mahkemeye de bile alamadım parayı

Koray

Galiba savcılık dava dosyalarını birleştirip bizleri mahkemeye çağırmadan cezayı davalıya kesiyor. Hukuki işlemler hakkında davacılara bilgi veriliyor.

İbrahim

İade almanıza çok sevindim. Kamu davasına dönüşmesi ne demek oluyor?

Özüm

Bizim de telefon siparişiydi. CİMER +savcılık +Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuştuk. E devletten kontrol edin. Adrese de mahkeme günü geldi. Bu ayın 18 inde duruşma var bizim.

Özüm

Davaya gittik online bağlandı elvan çelikkol vardı. Zaten sabıkası olan biriymiş. Biz konuşamadık bile biz EFT yollamıştık. Para iadesi sözü bile geçmedi. Bir de üstüne o kişiye ödeme kolaylığı sağlandı 5 yıl ceza paraya çevrildi. Ve 36 ay ödemeye bölündü. Olan vatandaşa oldu kısacası...

İbrahim

Sonucunuzdan bizi de haberdar edin. İnşallah hakkımız olanı geri alırız.

Selin
08 Mart 2024 12:34