Cihan sonuçtan memnun değil

Mikro Yazılım Saat 00:28'de Kısıtlı Kullanım Kopyası Hatası

14 Haziran 2024 00:48

Mikro Jump programı kısıtlı kullanım hatası veriyor. Saat 00:12, bilgisayarı ofisten çalışmak için eve getiriyorsunuz. Bu havada taşıması da ayrı bir sıkıntı, ayrıca evrakları da getiriyorsunuz. Sonuç: 'kısıtlı kullanım hatası' veriyor. Satın aldığınız program, 20 yıl Logo kullandım, sql ile birlikte böyle can sıkıcı bir sorun çıkarmadı. Böyle saçma sapan bir program yazılımı olmamalı. Program bu kadar ayrıntılı ama sürekli sorun çıkarması ve bunu Mikro'nun düzeltmemesi ise abesle iştigal. İşte bu saatte hiçbir şey yapamaz hale getiriyor insanı. Bilgisayar firması olarak hiçbir şey yapamıyorsunuz. Bu kontrol manyaklığından başka bir şey değil. Bence Mikro böyle bir durumda alınmamalı. Tam iş yapacaksınız, yolda kalıyorsunuz. Bilgisayar değişmiyor, HDD, RAM hiçbir değişiklik olmuyor ama kısıtlı kullanıma geçiyor. Görev yöneticisinden silip yeniden başlattığımda olmuyor. Olmuyor. Olmuyor. Bir de bunu yapmak için zaman harcıyoruz. Hataları yüzünden oldu mu saat 00:23. Bakalım yarın ne diyecekler bu durum için. Sabahtan aramaya başlarlar. Aldığımızdan bu zamana kadar sürekli bu sorun devam ediyor. İnsanın çalışma isteğini yok ediyor Mikro.

09 Ağustos 2024 00:23

Mikro Jump kısıtlı kullanım hatası böyle bir abesle iştigal olan program görmedim ne zaman çalışmak istesen para ödediğin bir programı kullanamıyorsun sürekli aynı durum değişmedi muhasebecim istemese asla alınacak bir program değil saçma sapan kısıtlı kullanım hatası yüzünden işinizi yapamıyorsunuz saat 00:16 çalışma isteğinizi öldüren bir program 29 temmuzda yıllık kirasını aldılar ama bu saatte işinizi yapamıyorsunuz bu kısıtlı kullanımdan dolayı alınmaması gereken bir program saçma sapan olmadık bir zamanda kullanamıyorsunuz mikro üzerine düşeni bu programda yapmıyor ama parasını almayı biliyor Mete Bey sonra bu duruma soktular yazılımı görsel foto veya videoya gerek yok gayet iyi biliyor mikro bu durumu ve hiçbir şey yapmıyor bu durum için kullananlar için çok çok acı bir durum

12 Şubat 23:33 (Şikayetten 8 ay sonra)
Cihan
13 Şubat 15:30

Ayrıca bu saçma sapan kısıtlama yapması ve yıllık kira olarak fazla ücret talep etmesi de mikro yazılım için kayıplar başlattı insanlar luca kullanmaya başlıyor veya başka firmaları tercih ediyor; ama mikro yazılım bunun için herhangi bir çaba göstermiyor ve bana göre müşterilerini kaybediyor

Cihan
22 Nisan 18:09

Yine aynı sorun: Mikro programının kısıtlı kullanım hatası, yapacağımız işi yarıda bırakıyor. Böyle bir program görmedim. Yasal olarak bile kullansak, demo kısıtlı kullanım diyor. Kimse almamalı. Mikro programı, en kötü program olsa insanın başına bu kadar bela olmaz ve para ödeyip rezil olmaz. Her zaman sorun çıkarttı. Ne ETA'da ne de Logo'da böyle bir şey olmadı. Bilgisayarcı olarak kimseye tavsiye edilmez, sıkıntılar çıkartıyor.

Erhan

Merhaba kısıtlı kullanım nedir bizde programı değiştirecek mikro almak istiyoruz ama emin olamadık

Mikro Yazılım Mikro Jump Ortama Göre Mi Çalışıyor

02 Şubat 2024 20:59
Mikro Yazılım Mikro Jump Ortama Göre Mi Çalışıyor
Ayetullah sonuçtan hiç memnun değil

Mikro Yazılım Hatayla Dolu Yazılım!

16 Şubat 2024 19:27
Mikro Yazılım Hatayla Dolu Yazılım!
İsmail sonuçtan çok memnun

17 Şubat 15:30
"Berka Bey ve Firdevs Hanıma çözüm için büyük uğraşılarından dolayı teşekkür ederim"
Mikro Jump Yazılımında Teknik Destek Eksikliği