Can sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 11:14

18.01.2024 tarihinde satın aldığım Mikro Jump V16 yazılımını, şirket politikalarıma uygun olmadığı için 22.01.2024 tarihinde iade etmek istediğimi belirttim. Eğer bir demo sürümü kullanmış olsaydım, zaten bu yazılımı en baştan reddederdim. Ancak demo sürümü teklif edilmedi ve verilmediği söylendi. Bu yazılımın sunucuya bağlı olduğu ve görüşmelerimi yaptığım, bana bu yazılımı satan Greens Bilgisayar'ın eksik bilgilendirme yaptığı ortaya çıktı. Bulunduğum iş yerinden ayrıldığımda bağlantı kopuyor ve ben işlerimi evden halletmek istiyorum. Acil bir durumda nerede olursam olayım, işlerimi bitirebilmek isterim; ancak bulut sisteminden yani normal bir tarayıcıdan bağlanabileceğim konusunda bilgilendirilmedim. Firmanın beni sürekli yanlış yönlendirmesi sebebiyle iade hakkımı kullanmak istedim. Ayrıca, bu yazılımda 2000'li yıllardan kalma bir arama kullanımı mevcut. Stok, cari adı veya herhangi bir şey aratmak için sonuna '*' koymamız gerekiyor, aksi takdirde arama yapılamıyor. Muhasebe programı dediğimiz şey pratik olmalı, işimizi yavaşlatmak yerine hızlandırmalı; ancak bu program başlı başına bir eziyet. Ayrıca, burada yer alan şikayetlere baktığımda birçok kişinin memnun kalmadığını ve benim de onlardan biri olduğumu gördüm. Mikronun kendi sayfasında iade hakkımın olduğunu net bir şekilde gördüm; ancak görüştüğüm yetkililer böyle bir hakkımın bulunmadığını iddia ediyor ve iade sürecimden vazgeçirmeye çalışıyor. Olayı hukuk mecralarına taşıyacağım. Şirketin işleyişinden haberi olmayan bir firmadan ne kadar verim alınabilir ki? İade hakkımı sonuna kadar arayacağımı buradan Mikro Yazılım'a tekrar bildiriyorum.

mikro-yazilim-iade-edilmeme-sorunu-2.pdf
mikro-yazilim-iade-edilmeme-sorunu-1.pdf
profile profile
01 Şubat 2024 09:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 10:52
Cihan sonuçtan memnun değil

Mikro Yazılım Saat 00:28'de Kısıtlı Kullanım Kopyası Hatası

14 Haziran 2024 00:48
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hatalı Hizmete Rağmen Yeni Ücret Talebi Ve Sorunların Çözülmemesi

23 Ekim 01:27
eksik-ve-hatali-hizmete-ragmen-yeni-ucret-talebi-ve-sorunlarin-cozulmemesi-8.jpg
eksik-ve-hatali-hizmete-ragmen-yeni-ucret-talebi-ve-sorunlarin-cozulmemesi-6.jpg
eksik-ve-hatali-hizmete-ragmen-yeni-ucret-talebi-ve-sorunlarin-cozulmemesi-5.jpg
eksik-ve-hatali-hizmete-ragmen-yeni-ucret-talebi-ve-sorunlarin-cozulmemesi-4.jpg
eksik-ve-hatali-hizmete-ragmen-yeni-ucret-talebi-ve-sorunlarin-cozulmemesi-3.jpg
eksik-ve-hatali-hizmete-ragmen-yeni-ucret-talebi-ve-sorunlarin-cozulmemesi-2.jpg
Ybm sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 15:02
İsmail sonuçtan çok memnun

17 Şubat 15:30
"Berka Bey ve Firdevs Hanıma çözüm için büyük uğraşılarından dolayı teşekkür ederim"
Mikro Jump Yazılımında Teknik Destek Eksikliği