Kerem sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 14:46

14.03.2024 saat 18:51'de Migros Yemek uygulaması üzerinden verdiğim siparişimde toplam 200,98TL tutarlı ürün (10 adet Chicken Poppers (189,99TL) + 6 adet Biber Turşusu (5,99TL) + Sarımsak sosu 5TL) ) restoran tarafından teslim edilmedi. Bunun üzerine Migros Yemek müşteri hizmetlerine durumu bildirmek için telefonuma yüklü iOS uygulaması üzerinden canlı desteğe ulaşmaya çalıştım ancak sistemleri çalışmıyordu (migasistan canlı destek "bağlan" butonuna basınca bomboş bir ekran açılıyordu, videosunu ekledim). Yarım saat kadar vaktimi harcayıp diğer kanallardan şikayetimi iletmek için telefon destek hattı ve WhatsApp üzerinden şansımı denedim, fakat her durumda telefon uygulamasındaki canlı desteğe yönlendirildim ki defalarca denememe rağmen o da zaten çalışmıyordu. Ertesi gün uygulamadaki sorunu düzeltirler diye umarak, yarını beklemeye karar verdim. Sonraki gün, siparişimin üzerinden 24 saat bile geçmeden canlı desteğe ulaşıp durumu anlattım. Tam olarak şu yanıtı aldım: "sipariş sorunları ile ilgili sadece siparişin verildiği gün içerisinde destek olabiliyoruz." Şok oldum! Yani kendi sistemlerindeki hatadan kaynaklı olarak bir saat boyunca iletişim kurmak için uğraşmam yetmiyormuş gibi bir de kendi hatalarından (belki de bilerek bu şekilde ayarlama yapıyorlar) dolayı 200,98TL param ceplerine inmiş oldu. O sinirle yine pek çok zahmete girip restorana ulaşmayı başardım. Sağ olsunlar yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar ve ortaya çıktı ki restorana iletilen sipariş benim verdiğimden farklıymış! Bununla ilgili kanıtları da (firmanın paylaştığı fatura dahil) görsel olarak ekliyorum. Artık yorumu size bırakıyorum. Ben sadece Migros gibi bir markanın böyle bir düzen kurarak insanlara hayal kırıklığı yaşatmasına inanamıyorum.

Kerem
Kerem
02 Mayıs 2024 23:59

Bu utanç verici duruma sebebiyet veren Migros Yemek firması, şikayetim sonrasında da hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı. Maddi ve manevi mağduriyetimi umursamamayı seçti. Ben de tüketici olarak elimden gelen tek şeyi yaptım ve bu marka ile yollarımı sonsuza dek ayırdım.

M. Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

M. Gökhan
18 Eylül 2024 19:15
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2025 16:12

26 Şubat 2025 02:46
Betul sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 20:20

09 Haziran 2025 22:50