Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Ürünle İlgilenmeyen Vadi İstanbul Miele Mağazası

18 Temmuz 2024 21:57

Miele Vadi İstanbul mağazasından 17.12.2023 tarihinde süpürge makinesi aldım. Ürün halıda ve normal parkede pislik veya kıl bıraktığı için şikayette bulundum Vadi İstanbul Miele mağazasından, beni yetkili servise yönlendirdi. Kağıthane Gültepe Yahya Kemal mahallesindeki Miele servisine götürdüm ürünümü fakat makinenin içini açmadan dışına bile bakmadan filtre temizliği olacak ve 2.500 TL ücret istendi. Ürün garanti kapsamında olduğunu belirttiğimiz takdirde size 1.500 TL olur şeklinde ücret isteniyor. Üstelik pazarlık yapıyorlar benimle garanti kapsamında olan ürün hakkında. Ürünün açılıp bakılmasını söylediler. İstemediğimizi belirttim ve mağaza aldığımız firma olan Vadi İstanbul Miele şubesine yönlendirdiler. Vadi İstanbul Miele mağazasına bilgi verdik servisin onayı olmadan işlem yapılmamaktadır dendi. 7 aylık bir ürün için bu kadar cefa çekmem ne kadar normal. Miele Alman ürünü olup sağlamlığı ve işlevleri hakkında ünlenen bir marka. Bu markaya bu hareket hiçbir şekilde yakışmadı. Sattığı ürüne herhangi bir dönüş yapmayan Vadi İstanbul Miele mağazası ve Miele servisi hakkında şikayetçiyim. Özellikle Vadi İstanbul mağazasındaki ilgili kişilerden. Konu ile alakalı dönüş yapmaya bile tenezzül edilmedi. Miele çalışanlarına hiç yakışmayan hareketler argo konuşmalar ve Gültepe mahallesindeki yetkili servis elemanlarının beni şikayet ettikten sonra sürekli telefon ile rahatsız etmeleri de dahil. Konunun tez zamanda olumlu şekilde dönüş sağlanmasını istiyorum.

19 Temmuz 2024 12:54 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Şevval E. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

09 Ağustos 2024 09:49
17 Ağustos 2024 10:56

Mutabık kalamamızın sebebi 7 aylık bir ürünün içinin açılması. Ve bu konu hakkında onayımın olmaması şeklinde içinin açılması. Servislerinizin durumu ciddiye alıp bilgi vermemesi. Ürünün değişimi talep ediliyor sebebi ise ürünümün içi açılıyor benim onayım olmadan. Miele Alman markası ürünleri iyi diye bir sorun yaşadığımızda durumun kolaylıkla çözümlenmesi için alındı yani iyi hizmet almak için. Fakat Miele ürünün arkasında durmayıp elemanlarının umursamazlığı ile iş yapan bir markaymış. Benim aldığım hizmetten çıkarttığım bu. Benimle iletişime geçen elemanlarınızın bana mobbing uygulamasından çıkarttığım bir şeydir.

Büşra sonuçtan çok memnun

Bir Yıl Dolmadan Bozulan Süpürgeye Yüksek Servis Ücreti

Büşra
23 Ekim 2025 09:52
"Süreç uzamış olsa da markadan beklentimden fazlası gerçekleşti. Süpürgeyi yenisi ile değiştirdiler. Bu durumdan çok memnunuz. Teşekkürler."
bir-yil-dolmadan-bozulan-supurgeye-yuksek-servis-ucreti-1.jpg
Suna sonuçtan hiç memnun değil

Suna
29 Nisan 2024 14:08
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Miele Süpürge: Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Tamir Ücreti

25 Aralık 2024 13:48
Umut sonuçtan çok memnun

Umut
16 Temmuz 2023 15:39
"Benimle iletişime geçen Banu hanıma koordinasyonu sağladığı ve servise gerekli bilgileri ilettiği için çok teşekkür ederim."

Miele Kategorileri