Midyeci Ahmet Midye Dolma Siparişinde Hayal Kırıklığı

Midyeci Ahmet Midye Dolma Siparişinde Hayal Kırıklığı
13 Eylül 2024 18:06

50 adetlik kova midye dolma sipariş ettik. İçlerinden en fazla 6-7 tanesi midye etli çıktı, gerisinde ya hiç et yoktu ya da zar şeklinde kabuğa yapışık bir şekilde beklemiş midyeleri yollamışlar. İade etmek için telefon ettim ama asla telefona cevap vermediler. Hepsini çöpe attım. Bir daha asla satın almam.

13 Eylül 2024 19:37

Sipariş ettiğimiz dolmaların hiç birinde et yoktu. Uzun süre bekletilmiş bayata yakın ürünler göndermişler maalesef. İade etmek üzere defalarca telefonla aramama rağmen telefonlarıma cevap verilmedi. Çok kötüydü, yenecek gibi değildi. Onca midye ve paramız çöpe gitti. Ayıplı ürün gönderdikleri için kendilerini kınıyorum. Bir daha asla sipariş etmeyeceğim ve yemeyeceğim

13 Eylül 2024 18:24

50 adet midyeden sadece 7 tanesinde et vardı, gerisinde ya et yoktu ya da çok bekletilmiş olduklarından dolayı zar gibi kabuğa yapışmış sadece çok kötü bir pilav konup kapatılmıştı. İade etmek için defalarca telefonla aradım ancak telefona cevap alamadım. Hepsini çöpe attık 750₺ mizde çöpe gitti. Yazıklar olsun. Bir daha asla sipariş etmem ve yemem. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

Ek
Ek