Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Midas İşleme Kapalı Oldu

14 Ağustos 2023 18:43

Midas donuyor hesabıma giriş yapamıyorum. Bir ton zararım var tam parayı çekmek için girdim hesaba girilmiyor benim zararımı kim nasıl karşılayacak yani ayıp şirket iyi hoş geçen alım satımda yine böyle oldu. Zararım oldu. Para hesabıma yattı ama şu an ne olacak bir ton zararım var

17 Ağustos 2023 12:00

Midas Donuyor midas'tan aldığım al sat işlemi sonucunda portföyümdeki sattığım hisseyi satmadığı gibi para aynı zamanda artıyor emri iptal edip bir daha vermek için uğraştığımda emir iptal edilmiş gibi duruyor ama para aynı zamanda artıyor para 8 dakika sonra bozuluyor fakat ondan 5 dakika sonra hesabıma düşüyor ben bu beklediğim beş dakika içinde sdttr almak için yazmışım parayı bozduğu mun üzerine13 dakika geçmiş sdttr hissesi -9 da talep etmişim alamamışım para geçmemiş +2 de yazmışım yine gelmemiş +10 olunca para geçmiş yazmışım bana portföyünüzde bir problem olmuş onu çözdük diye mesaj atıyorlar bende zaten diyorum sizin yaptığınız hata yüzünden %20 ye yakın zarar ettim bir dönüş yok Midas çok donmaya başladı işlem çok zayıf geçen cuma günü de aynı hata oldu o zamanda bir miktar zarar ettik bize 1000 TL gibi komik bir rakam vermişler ücret iadesi diye ben yinede boş ver dedim ama bu artık aştı zararımın karşılanmasını talep ediyorum elimde fotoğraflı belgeli her şey mevcut midas'a çok dikkat edelim işlemden uzaklaşalım diye mi bunu yapıyorsunuz ya da geçen gün ki problemler böyle devam edip yoksa bir gün Midas diye bir şirket olmayacak mı çok düşündürüyorsunuz bilginiz olsun

15 Ağustos 2023 12:38 (Şikayetten 17 saat sonra)
15 Ağustos 2023 12:41

Anlıyorum ben günlük al sat işlemi yapan biriyim alıp bekleyen biri olsam zaten zararım olmayacaktı bu yüzden çok zararım oldu kesinti de en fazla 500-1000 TL arası verilir yani ben her Türlü fazlasıyla zarardayım

15 Ağustos 2023 14:16

Kesinti sebebiyle yaşadığınız olumsuz deneyimden ötürü çok üzgünüz ve mağduriyetinizi anlıyoruz. İşlemleriniz ile ilgili detaylar için destek kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

17 Ağustos 2023 16:33
17 Ağustos 2023 16:36

Ben bugün itibariyle acil dönülmesi için 7-8 defa sizi aradım 5-6 defa size fotoğraflı evrakla her şeyi attım ama herhangi bir geri dönüş olmadı burda gerekli kanallardan ulaşın demeniz yanlış ulaşınca cevap alamıyoruz

17 Ağustos 2023 18:00

Bana yazılan bir daha ki cevap aynı sistemimizde bir sıkıntı olmuş banane sizin sisteminiz bozuk olduğu beni ne kadar ilgilendirir benim zararımı bulun çözün lütfen

18 Ağustos 2023 13:09

Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Piyasa Kapalı Mesajı Nedeniyle Satış Yapamama Ve Zarar

Ertan
15 Mayıs 09:39
Kadir sonuçtan çok memnun

Midas Yatırım’ın Yanıltıcı Bilgisi Sonucu IPhone 17 Pro Kampanyasından Mağdur Oldum

Kadir
13 Mayıs 13:48
"Büyük bir uğraşıdan sonra önce taleplerim reddedildi. Fakat şikayet vara yazdıktan sonra Midas yatırım destek ekibinden arayan müşteri temsilcisi çok ilgili davrandı ve sorunu çözdüler. Çalışanlarının hatalı olduğunu ve kampanyaya dahil edileceğimizi belirttiler. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım."

İzinsiz Abonelik Yenilemesi Ve 1.200 TL Ücretin İadesi

Come