Hotmail.com Hesabım Çalındı Ve Kapatılması İçin Mail Attım Ama Halan Kapatılmadı

18 Mayıs 2024 09:13

Merhaba Instagram destek ekibi; ben, r.cakir55 kullanıcı adına sahip hesabın sahibiyim. Instagram hesabım yakın zamanda başka bir kullanıcı tarafından ele geçirildi ve hesabımı geri alamadım. Hesabın bana ait olduğunu size kanıtlayabilirim. Hesabımı ilk oluştururken kullandığım e-posta adresi r********@hotmail.com idi. Şu anda da bu e-posta adresinden sizlere ulaşmaktayım. Dilerseniz belirlediğiniz bir kod ile selfie gönderebilirim. Instagram hesabımın bana ait olduğunu kanıtlayabilirim. Hesabımın iadesini veya kapatılmasını talep ediyorum. Hesabım kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmakta ve bu durum benim için endişe vericidir. Bu konuda yapabileceğim işlemler hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. Bugüne kadar Instagram kullanım koşullarına ve topluluk kurallarına uygun şekilde hareket ettim. Instagram hesabım kötü niyetli kişilerin kontrolüne geçti ve e-posta adresim değiştirildiği için hesabımı geri alamıyorum. Eğer hesabın ilk e-posta adresini kontrol ederseniz, benim sizlere yazmış olduğum e-posta adresi olduğunu ve şu anki e-posta adresinin farklı olduğunu göreceksiniz. Konu ile ilgili desteğinizi bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Dilruba sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2024 01:26
"Sorun çözümlendi, teşekkürler"

Sude
22 Mart 2024 05:51
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
18 Haziran 2025 21:54
Zülküf sonuçtan hiç memnun değil

Zülküf
05 Ağustos 2023 20:43
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
21 Ağustos 2024 14:59