Faruk sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 17:26

2 Yıl evvel aldığım 4 adet Michelin 205/55 R16 91V CrossClimate 2 Dört Mevsim 2. Yıl sonunda garantisi bittiği anda parçalanmaya başladı. Michelin Türkiye'yi aradığımda garantisinin bittiğini ve yardımcı olmayacaklarını sadece 1 adet lastiği değiştirebileceklerini ilettiler. Dalgamı geçiyorsunuz diyerek reddettim. Şu andan itibaren bir daha asla böyle bir marka lastik kullanmam.
Geçmişte defalarca ürün kalitenize güvenerek ürünlerinizi kullanan bir müşteriniz olarak, 19.04.2022 Tarihinde almış olduğum

" Michelin 205/55 R16 91V CrossClimate 2 Dört Mevsim " ürününüzden ciddi sorun yaşamaktayım. Çok fazla yol yapmamış olmama, şehir içinde kullanmama ve tüm ayarları (Rot ayarı, balans ayarı vs.) yapmama rağmen ürünüzde ciddi deformasyonlar ve yıpranmalar oluşmuştur.

Normal ömrü 5 - 10 yıl olması ve 100.000 km beklenen ürün için 2 sene sonunda deformasyona uğraması ürün kaliteniz deki sorundan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Konuyu incelemenizi ve ürününüzün arkasında durarak acil çözüm üretmenizi rica ederim.

Hyundai Elantra Prime Plus Otomatik 2012 Model yaklaşık 130.000 km Bu lastiklerle yaptığım yol tahmini toplam 20.000 - 30.000 km arası

profile profile profile

Yorumlar (6)

Metin
Metin

Aynı sorun bende de var ne yol tutuş ne diş kaldı bisküvi gibi lastik dökülüyor Michelin iletişim şikayet bölümüne yazdım 24 saatte dönüş yapacaklarını söylediler ama dönen yok olsa da herhalde değiştirmiyecekler sorunlu lastik kauçuk 2 senelik lastik 3 bari olsa marka bir lastik

Kemal
Kemal

Bu lastiklerin satışı durdurulmalı bence. Aynı dert bende de oldu. 2022 üretimi 1 yıllık crosclimate2 lastikler parçalanmaya başladı, araba sürekli patinaj yapıyordu yol tutuşu Allah'a emanet zaten. Sürekli ABS devrede Geçen hafta çıkartıp attım Falken. Azenis serisi taktım araba yol tutuşunda ve frenlemede resmen level atladı.

Faruk

Hemen firmaya bildir iade et garanti bitince ilgilenmiyorlar.

Faruk

Bende gittim Continental Premium contact 7 aldım arabanın gidişi fren her şey değişti.

Abdülkadir
Abdülkadir

Bu durumun aynısı benim aracımda var. 2021, 35. Hafta üretimi CrossClimate lastiklerin dişleri, 35 bin km civarında parçalanmaya başlamış durumda. Araç liftte iken serviste fark ettim. Aracı genellikle Ankara şehir içi standart yol şartlarında standart bir tarzla kullanıyorum. Gerçekten bu kadar az km deki bir lastikten beklemedik bir durum.

Faruk

Cem sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 00:36
michelin-crossclimate-2-lastiklerin-kisa-surede-asiri-yipranmasi-1.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Michelin Kormoran Road Performance Lastik Yanaklarından Parçalanıyor

12 Temmuz 2023 13:19
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 18:01