Talha sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 21:17

9 Ocak 2024 tarihinde mgt Invest adlı kurumda işlem yapmaya başladım. Başlangıçta 1000 dolar ile giriş yaptım. Ancak işlemler stop olunca, bana 2150 dolar yatırmam gerektiği ve işlemlerin yeniden açılabileceği söylendi. Sonradan böyle bir olayın gerçek olmadığını öğrendim ancak paramı yatırmıştım. İşlemleri kurtarıp para çekmek istediğimde %18 ek gelir vergisi ve 757 dolar ödemem gerektiği belirtildi ve bu ücreti de yatırdım. Ayrıca, 10 lot işlem yapmam gerektiği de ifade edildi ve bunu da yerine getirdim. Ancak, son olarak para çekmek istediğimde haftalarca bekletildim ve sonunda uygulamada para çekildiği gözükmesine rağmen, çekim talebi 1 ayı geçmesine rağmen param hala bana ulaşmadı. Bilgi almak istediğimde "bu durum fiyat sağlayıcı kaynaklı olabilir" yanıtını aldım ve artık uzmana ulaşamıyorum. Mağduriyet yaşıyorum; çünkü para çekme işlemi gerçekleşmiyor. Para yatırma işlemlerinde uzman aktifken, hesapta problem olduğunu dile getirdiğimde kesinlikle geri dönüş yapılmıyor. Sorun yaşadığımı santrale dile getiriyorum onlar ise uzmana talep oluşturuyor ancak uzman artık kesinlikle dönüş yapmıyor. Para çekildiği gösteriliyor ancak mantıklı bir açıklama yapılmıyor. İşlerine gelmediğinde "fiyat sağlayıcı" bahanesine sığınıyorlar. Santral numarası olan (0312 568 06 81) üzerinden beni engellediler. Gönderilen ekran görüntülerinde 2068 dolar, bende olmayan bir tutar olarak gözüküyor. Ekran görüntülerini detaylı incelediğinizde, uygulamanın ne kadar mantıksız olduğunu anlayabilirsiniz. Savcılık ve Interpol-Europol Daire Başkanlığına giderek dava açacağım. Global oldukları için sanırım santral istediğim yere şikayette bulunabileceğimi söylüyorlar. Bu işin peşini bırakmayacağım ve tüm yasal yollara başvuracağım!

Nehir
Nehir

Naptınız

Talha
Talha

Hiçbir şekilde iletişim yok, dönmüyorlar

Caner
Caner

[email protected] ulaş dostum buradan bana

Hepimiz birleşelim müge Anlı ya çıkslım bir sörü mağdur var

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Mgt Invest Ve Amxer İle Yaşadığım Kötü Deneyim

24 Mayıs 2024 16:33