Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Mg Zs Ev Isıtma Problemi

18 Aralık 2023 17:26

Temmuz ayında satın aldığım mg zs ev aracımda yaz ayında herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak kış ayı gelince bütün sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Yoğun şekilde araç kullanıyorum ve çok farklı iklimlerde bulunmam gerekiyor. Temmuz ayından bu yana yaklaşık 29 bin km yol yapmış bulunuyorum. Bulunduğum her yerde araç hakkında bilgi almak isteyenlere araç ve kullanımı konusunda her zaman doğru bilgiler verdim, ta ki kış gelene ve araç içinde donana kadar. Aracı menzil ve ekonomi için aldığımdan genellikle eco modda kullanıyorum ve bu moddayken ısıtma yeterli gelmiyor. Konuyla ilgili servise gittiğimde aracı bilgisayara bağlayarak test sürüşü yaptılar. Geri döndüklerinde ısıtmada bir sorun olmadığını, istersem bilgisayar bağlıyken benim de test edebileceğimi söylediler. Araca bindiğim anda aracın normal modda olduğunu ve menzilin 200 km olduğunu gördüm. Servis çalışanı yanımdayken eco Moda aldığımda ısının tamamen kaybolduğunu servis çalışanı ile birlikte gördük. Kendisi de duruma şaşırdı. Merkezle iletişime geçti ve oradakilerle birlikte sorunun nedenini anladık. Bu durumu Çin'e ileteceklerini, gelen talimata göre bana bilgi vereceklerini söylediler ancak bir çözüm bulunacağına inanmadıklarını hissettim. Gerçekten de tahmin ettiğimiz gibi oldu, gelen yanıt aracın eco modda bu şekilde ısıtmaya sahip olduğuydu. Kısacası, çözüm üretecek olan firma, yazılım güncellemesi, ısı pompası takılması ya da 12V ile çalışan bir sistem değişikliği yapılması gibi çözümler sunmak yerine, aracın yalnızca yazlık kullanıma uygun olduğunu ima etti. Bu durum araç satın alınırken belirtilseydi, almayı düşünmezdim.

profile profile profile
18 Aralık 2023 17:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Ömer
Ömer
19 Aralık 2023 17:13

Merhaba daha önceden tarafımdan yapılmış olan arama kayıtlarına bakılabilir.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Yakıt Tüketimi Ve Yan Ayna Sorunları

22 Ekim 2024 16:03
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Çözülmeyen Sorunu Genel Merkez Reddediyor, Garantinin Gereğini Yapmıyor

21 Aralık 2023 01:31

Mg Türkiye Zs Ev Menzil Sorunu

17 Ocak 2024 18:50
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 15:46
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 00:18