Yakup sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 14:24

06.12.2024 tarihinde Mexc borsasında Orca coin short kademeli alımımda en son girdiğim saat 16.03.43'teki alımımı yapmayıp saat 16.04.10'da 9.43'te likit etti. Likitten önce 9.10 alımımı yapsaydı likit fiyatım 9.8 olacaktı ve ben likit olmayacaktım. Sistem 16.04 te beni likit ettikten hemen sonra 9.1 alımımı yaptı. Halbuki likit olmamam için 16.03.43 te hemen yapması gerekirdi. Zaten 9.1 almışım daha duruyor. Aktif zaten. Yetkililerle yaptığım görüşmede göz göre göre paramı hiç etmek istiyorlar. Pazartesi ilk işim olarak BTK, BDDK ya şikayette bulunup mahkeme dahil her türlü hukuki hakkımı arayacağım.

07 Aralık 2024 16:31

Mexc emir Grafiğinde görüldüğü gibi saat 16.03.42 fiyat 9.1 emirlerde de alım yapmış gösteriyor. Fakat bunlar bana 9.1 alım saatimin 16.04.1 olduğunu söylüyor. Beni de 16.04 te likit ediyorlar. Likitten öncesinde aldığımı sırf beni likit etmek için likitten sonra olarak alım yaptılar.

07 Aralık 2024 22:28 (Şikayetten 8 saat sonra)
08 Aralık 2024 00:18

9.1 emir alıcı olmadığı için saat 16.03.43 te gerçekleşmedi diyorsunuz. 16.04 de beni 9.1 den çok büyük bir rakama, 9.45 de likit ediyorsunuz sonra 16.04.10 da da beni likit ettikten sonra 9.1 emrimi gerçekleştiriyorsunuz.

08 Aralık 2024 01:14
08 Aralık 2024 09:25

Bunlarda iki fiyat var alış satış yaparken son fiyat. Likit yaparken adil fiyat. Son fiyattan bana aldırmıyor. Ama kendi belirlediği adil fiyattan beni mağdur ediyor. Bir hukukçu olarak pazartesi ilk isim sizden hukuksal olarak mücadele edip kat kat tazminatıyla paramı almazsam.

Zana

Haklısın bana da aynısı yapıldı ve benim 0.233 te liq etti normalde 0.299 da lik oluyorum yani yüzde 30 sapma gerçekleşti adil fiyattan bakın yüzde 1 falan değil %30 oranında sapma diyorum bu düpedüz borsanın benim paramı almak için yarattığı suni bir tablo ve hiçbir şekilde hatalarını kabul etmiyorlar. Bende her yere yazıyorum özellikle sosyal medyada her yerde yazıyorum ve insanlar balıklarını çekiyorlar bu borsadan çünkü bugün bizim yarın onların balına geleceğini biliyorlar

Ferdi
16 Mart 05:40
Mexc Borsasında Haksız Likidasyon Mağduriyeti!
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
06 Mart 2024 01:45
Mexc Borsasında Yaşanan Haksız Likidasyon Sorunu
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
11 Nisan 18:17