Önder sonuçtan çok memnun

Mexc Borsası İşlem Kısıtlaması

01 Aralık 2023 21:07
Önder'in Teşekkür Mesajı
“10. Gün sonunda sorunum çözüldü bu süreç beni biraz üzmüş olsa da çözülmesine sevindim teşekkürler”

Dün bir coin alacaktım uyarı geldi. Alım satım yapamazsınız mexc canlı destek ile iletişime geçiniz diye. Canlı destek ile iletişime geçtim kimlik ile beraber video gönderdim. Bana risk kontrol faktörü var 10 gün süre verdiler. Bu kadar uzun süre olur mu Allah aşkına. Alım satım yapmaktan başka bir şey yapmadım. Param helal param. Kimsenin parası değil. Sadece ve sadece kendi param. Yıllarca çalış didin, her yerde iyi borsa paramıza bir şey olmaz de, sonra sıkıntı senin başına gelsin.

02 Aralık 2023 00:49 (Şikayetten 3 saat sonra)
12 Aralık 2023 21:16

Yorumlar (7)

Şikayeti Çözüldü

Dostum sorunun nasıl çözüldü banada bir ay lik süre. Verdiler

Sorun çözüldü mü benim 22 Aralık 2024 te yedim banı bir ay diyorlar

Ahmet

Benimde seninle aynı gün bir ay diyorlar kafayı yiyeceğim

Önder

Üstat 10 gün süre verdiler süre sonunda sıkıntı olmadığı için çözüldü başka bir şey yapmadım

Ugur
Ugur

Herkese merhaba. Henüz mexc'yi 3 gündür aktif kullanmama, yeni kullanıcı olmama rağmen işlem kısıtı aldım satım yapamıyorum 3 kere video ile doğrulama istediler yaptım 4. Videom kabul edildi ama 30 gün sürecek inceleme olduğu söylendi sebebini soruyorum açık uçlu yanıt alıyorum. Bakiyemi alayım içinden diyorum yapamazsın diyorlar böylesine güzel bir borsa bunu neden yaşatıyor ve neden bu kadar uzun sürüyor anlamış değilim hem nerede yanlışlık yaptığımı detaylı hem de işlemin çok çok daha kısa sürmesini talep ediyorum.

Huseyin
Huseyin
Şikayeti Çözüldü

Uğur sonuç ne oldu çekebildin mi paranı

Son durum nedir hocam

Sahra sonuçtan memnun

Mexc Borsasında Hesap Kısıtlaması Ve Mağduriyet

Sahra
10 Aralık 2024 00:32
"Gerçekten çok zorluk yaşadım 55 günde X ekibinize teşekkür ederim insanlar mağdur edilmesin. Mexc kullanmayacağım uzun süre umarım Türkiye ofisiz olur aynı zamanda Türkçe dil desteğiniz var bu avantajdı ve canlı destek bot mesaj veriyor hepsi hem de"
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Risk Kontrolü Adı Altında Kısıtlama

Adem