Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Metropol Nakliyat Fiyat Sorunu

14 Ağustos 2023 00:32

Armut.com'dan evden eve nakliye talebi oluşturdum. Metropol evden eve nakliyat diye bir firma bana telefonla ulaştı 17-20 bin tl arası bir nakliye ücreti verdi bana (tam hatırlamıyorum) yüksek geldiği için değerlendirmedim teşekkür ettim kendilerine, fakat Armut sayfasından mesaj geldi güncel teklifleriniz var diye mesajlarımı kontrol ettiğimde aynı firmanın 10 bin tl fiyat teklifi verdiğini gördüm kendilerini aradım neden Armut'ta farklı telefonda farklı fiyat verdiklerini sordum bana çirkin bir tavırla Armut'a düşük fiyat vermek zorundayız orada bir barem var onu aşamıyoruz dedi bende kendilerine bunun yanlış olduğunu söyledim ama bağırmaya devam ettiler bende yaptıklarının haksızlığa girdiğini Armut'a şikayet edeceğimi söyledim nereye ederseniz edin dediler, bu firmanın hizmet anlayışı ben çözemedim.
Üstelik kendilerinin yanlış yapmasına rağmen beni polise şikayet etmekle tehdit ediyorlar.

Sidar

20 yıldır evden eve nakliyat sektöründe hizmet veren bir firma olarak tüm internet hesaplarımız ve hizmet platformlarında tek bir kötü yoruma dahi maruz kalmayarak ne denli doğru bir vizyona sahip olduğumuz ortadır. Henüz kullandığınız hizmet platformunun çalışma sistemini dahi bilmeden yalan yanlış bilgilerle bu durumu buraya çekmeniz yeteri kadar gülünç bir durum haline gelmiş bulunmakta tekrar ediyorum ebru hanım size temsili bir fiyat verilip detaylar öğrenildikten sonra net fiyat verilmiştir sizden zorla bir şey talep edilmedi istenilmedi anlamadan bilmeden yaptığınız bu çarpık yorumlar zaten ne kadar olaylara vizyonsuzca baktığınızın kanıtıdır.

Sidar

Öncelikle yukarıda bahsi geçen şikayetin bizimle alakalı olduğu doğrudur fakat şikayetin içeriği ve kişinin beyan ettiği tüm iddialar asılsızdır. 7 yıldır armut.com üzerinden hizmet vermekle beraber üstelik armudun tavsiye edilen üyeler statüsünde ciddi bir süre ilk sırada varlığımızı sürdürmek bir yana dursun şu an dahi armut.comun 5 yıldız ortalamasına sahip firması olarak müşterilerimize dürüst ve ilkeli şekilde hizmetlerimizi sunmaktayız bu böyle biline. Sayın ebru hanımın şikayetine gelincede kendisine ortalama bir fiyat verdik Armut üzerinden belli bir ücret ödedikten sonra akabinde kendisini arayıp eşya görsellerini talep ettik 2+1 denmesine rağmen 3+1 ev ile karşılaştık ve akabinde ekstra bir takım işlemler daha talep edildi ebru hanım tarafından ( duvar delme hizmeti ve tüm mutfak eşyalarının kutlanmasını) buna istinaden kendilerine 15 bin tl nakliye bedeli sunduk kendileri bunu kabul etmedi bizde teşekkür edip kapattık. Zorla bir şey talep edilmedi hesaplarımız ortada herkes inceleyebilir.

Ebru
Ebru

Yanıtları beni şaşırtmadı bu vizyona sahip bir firmanın konuları çarpıtması normaldir, 3+1 ev evet ama 1 odası tamamen boştur ardiye olarak kullanılmaktadır, video olarak paylaştım kendileri ile eşya taşıması yoktur, duvar delmeye gelince zaten montaj, demontaj kelimesi bunu kapsamaktadır ev taşıyan herkes bilir (duvar ünitesi, ayna vs) mutfak kolilemesi ise 9 aylık hamileyim kendim yapamam bana her iki şekilde fiyat verin dedim ona istinaden 17,20 arası bir rakam söylediler yüksek geldiğini belirttim teşekkür ettim kendilerine mesajlarım ortadadır, benim kendilerine kızdığım konu sadece dolapta 10 bin teklif verip telefonda neden farklı fiyat vermeleri oldu... Ama bana sergiledikleri tavır yanlıştı mecbur değilsiniz zorla hizmet satmıyoruz gibi söylemler, ve sonrasında beni tehdit etmeleri...

Körükçüoğlu Nakliyat Şikayetçiyim

22 Haziran 2024 14:49
Körükçüoğlu Nakliyat Şikayetçiyim
Goltane sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 08:57