Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket'in Metro Kart Zorunluluğu!

21 Temmuz 2024 19:27

Metro market Büyükçekmece mağazasında yarım saat civarında kasa sırası bekledikten sonra kasa personeli, metro kartım olmadan ürünleri satamayacağını söyledi. Ben de kart çıkarmadan ürünleri satın almak istediğimi, daha önce kartım olduğunu, şu an yanımda bulunmadığını beyan edip t. C. Ve telefon numarası ile bulunmasını istedim. Ancak bu teklifim personel tarafından kabul görmedi. Israrla kasa sırasından çıkıp, müşteri hizmetlerinden kart çıkartmam istendi. Tabi bu hukuksuz ve müşteri odaklı olmayan tavır tepkime neden oldu ve tartışma yaşandı. Metro market kapıya, metro kart çıkarmadan ürün satmıyoruz yazmış mıdır? Ürünü metro kart çıkarmadan satmaması yasal mıdır? Kişisel verileri neden ısrarla almak istemektedir?

23 Temmuz 2024 09:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

30 Temmuz 2024 14:31

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

23 Temmuz 2023 17:13

13 Ağustos 2023 15:46
Mustafa sonuçtan çok memnun

29 Ekim 2023 23:13
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 13:48