Metlife Emeklilik Ve Hayat Bonus Kampanyası Ve Emeklilik Sistemi Hayal Kırıklığı

24 Ekim 2024 19:33

Metlife tam bir hayal kırıklığı, bu durumu anlatmak istiyorum... Çünkü zaten çözmeyeceklerini biliyorum. 3 aydan daha önce Denizbank vasıtasıyla BES yaptırana 1000 TL Bonus kampanyası ile emeklilik sistemine dahil oldum... Aylar sonra aradım, neden yatmadı bu bonuslar diye. Bana, ama o ilk 50 kişi içindi, dediler... İptal etmek istediğimde şu ana kadar yatırdığım tüm ödemeleri sıfırlayacaklarını, çünkü asgari ücret bilmem kaçta kaçı oranında işletme hakkı varmış, onu keseceklermiş. Ben de kaldığım ay başına düşeni kesmişsiniz zaten, tüm yılı kesemezsiniz, dedim ama telefonu açan hanımefendi bana gülerek, sözleşmenizde yazıyor, iptal edeyim ama paranızı zaten alamazsınız geri, dedi. Metlife ile olan ilk ve son temasımdır.

25 Ekim 2024 09:04 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

04 Kasım 2024 16:05

Müşterimiz ile görüşülerek konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

11 Nisan 2025 16:25
Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 16:03
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Metlife Poliçemden Para Çekilmeye Devam Ediliyor Mağdur Edildim

14 Ağustos 2025 16:11

12 Temmuz 2023 15:44
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank BES İptalinde Büyük Mağduriyet Ve İlgisizlik

10 Şubat 2025 20:42